HonorYleinen

Nyt paljastui Honor 60 Pron teknisiä tietoja – saamassa 50 megapikselin ultralaajakulma- ja selfiekamerat

Honor 60 Pro

Aikaisemmin kuultiin jo joitakin tarkkoja tietoja Honor 60 -puhelimen ominaisuuksista, mutta nyt nettiin on vuodettu myös Honor 60 Pron teknisiä tietoja. Honor 60 -sarjan puhelit tullaan julkaisemaan huomenna 1. joulukuuta Kiinan markkinoille, joten tiedot vuotavat vain päivää ennen odotettua julkaisua.

Honor 60 Pro tulee olemaan muotoilullisesti varsin samanlainen kuin Honor 60, joka on voitu havaita jo aikaisemmista tuotekuvista. Puhelimien välillä on paljon yhtäläisyyksiä tekniikassa, mutta myös selviä eroavaisuuksia on havaittavissa. Honor 60 Prossa on jälleen Snapdragon 778G Plus -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta löytyy muutama eroavuus, sillä Honor 60 Prossa on 108 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Muutosta nähdään ultralaajakulmakamerassa, sillä perusmallin 8 megapikselin kamera on vaihdettu selvästi laadukkaampaan 50 megapikselin kamerasensoriin. Lisäksi etuosaan tullaan saamaan tarkka 50 megapikselin selfiekamera.

Honor 60 Pro

Honor 60 Prossa on myös suurempi 6,78 tuuman näyttöpaneeli, joka perustuu OLED-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus, joka takaa 429 pikseliä tuumaa kohden. Lisäksi näyttö tulee kaartumaan jokaiselta reunaltaan Pro-versiossa, kun Honor 60 tarjoaa vain kahdelta reunalta kaartuvan näytön. Honor 60 Prossa tullaan näkemään myös 4500 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 66 watin pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen mitoiksi on huhun mukaan tulossa 163,9 x 74,8 x 8,2 millimetriä ja painoksi 192 grammaa. Honor 60 Pro nähtäneen ainakin neljässä väriversiossa, jotka olisivat Bright Black, Juliet, Starry Sky Blue ja Jade Green.

Honor 60 -puhelimet julkaistaan jo huomenna Kiinassa, joten viimeisetkin tiedot paljastuvat hyvin pian.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor