XiaomiYleinen

Xiaomi Smart Band 7 Pro saataville Euroopassa – 12 päivän akunkesto, GPS-tuki sekä kookas näyttö

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Xiaomi esitteli jo kotimarkkinoillaan heinäkuussa Xiaomi Smart Band 7 Pro -älykellon, joka oli paranneltu versio Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeesta. Nyt Xiaomi on tuomassa laitteen saataville myös Euroopan markkinoilla, sillä se esiteltiin Xiaomi 12T- ja Redmi Pad -laitteiden rinnalla.

Kellon mitat ovat 44,7 x 28,8 x 11 millimetriä ja painoa on noin 20,5 grammaa. Kello on valmistettu muovista ja ranneke on valmistettu silikonista. Näyttöä on suojaamassa hieman kaareva 2,5D lasipinta. Smart Band 7 Pro on viimeistelty 5 ATM -luokituksen mukaisella vedenkestävyydellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Xiaomi esitteli laitteesta kuusi väriversiota, jotka ovat vihreä, valkoinen, oranssi, vaaleanpunainen, sininen sekä musta. Lisäksi tarjolla on tyylikkäät nahkakuvioiset vihreä ja harmaa väriversio.

Smart Band 7 Pro tarjoaa neliömäisemmän näyttöpaneelin, joka on kooltaan 1,64 tuumaa. Näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan ja siinä on 280 x 456 pikselin tarkkuus. Näytössä on tuki myös automaattisesti kirkkaudelle. Tuettuna on myös tuttu Always-on-display-toiminto, jolla kello saadaan näkyviin myös suljetulle näytölle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi merkittävä uudistus on sisäänrakennettu GPS-tuki, joka mahdollistaa riippumattoman satelliittipaikannuksen erittäin tarkasti. Xiaomi on varustellut laitteen myös tutuilla monipuolisilla terveys- ja urheilutoiminnoilla. Smart Band 7 Pro tarjoilee 117 erilaista urheilutilaa, joita ovat muun muassa uinti, pyöräily, juoksu ja monet muut. Xiaomi on tuonut mukaan myös naisten kuukautiskierron seurannan.

Xiaomi Smart Band 7 Pro tukee jatkuvaa sykkeen mittausta sekä jatkuvaa happisaturaation seurantaa. Laite mittaa myös stressiä, unta sekä antaa vinkkejä hengitykseen.

Akunkesto on kookkaan 235 milliampeeritunnin akun varassa. Xiaomin mukaan akku kestää tyypillisesti 12 päivää, mutta raskaassa käytössä 6 päivää. Xiaomin mukaan Smart Band 7 Pro latautuu tyhjästä täyteen noin tunnissa mukana toimitettavalla magneettisella laturilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita Xiaomi Smart Band 7 Pron ominaisuuksia ovat nopeat vastaukset, offline-maksu sekä NFC-tuki. Laite tukee Android- ja iOS-puhelimia, mutta jotkin toiminnot eivät ole käytössä Applen laitteilla.

Xiaomi Smart Band 7 Pron hinnaksi Euroopassa kerrottiin 99 euroa. Älykello tulee myyntiin myös Suomessa, mutta saatavuus- ja hintatiedot vahvistetaan myöhemmin.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi