XiaomiYleinen

Xiaomi julkisti uuden Redmi Watch 2 Lite -älykellon globaalisti – 10 päivän akunkesto ja yli 100 harjoitustilaa

Xiaomi on julkistanut tänään globaaleille markkinoille uuden Redmi Watch 2 Lite -älykellon, joka tarjoaa edullisemmassa hintapisteessä monipuolisia terveys- ja urheiluominaisuuksia. Xiaomi tulee julkaisemaan saman älykellon myöhemmin tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa myös Redmi Watch 2 -mallinimellä.

Uutuuskellossa on kookas 1,55 tuuman neliömäinen kosketusnäyttö, joka perustuu TFT-tekniikkaan. Neliömäisen näytön takia myös kellon muotoilu on laatikkomainen. Kellolla on painoa ainoastaan 35 grammaa. Redmi Watch 2 Litesta on yhteensä kolme väriversiota, jotka ovat kulta, sininen ja musta. Rannekkeita on näiden lisäksi myös vihreänä, ruskeana ja pinkkinä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin mukaan kellolle on olemassa yli 100 erilaista kellotaulua, joista kukin voi valita itselleen sopivan. Redmi Watch 2 Lite pitää sisällään myös yli 100 harjoitustilaa, joista 17 ovat niin sanottuja professional-tiloja. Kello osaa seurata tarkasti juoksua, kävelyä, pyöräilyä, uintia sekä muita suosittuja urheilulajeja.

Redmi Watch 2 Litesta on tehty 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä, joten kelloa voi pitää kädessä suihkussa tai uidessa. Kelloon on laitettu sisäänrakennettu GPS, jonka ansiosta harjoituksien seuranta on aikaisempaa tarkempaa. Xiaomin mukaan uutuuskello tukee myös jatkuvaa sykkeen seuraan sekä veren happipitoisuuden mittaamista. Kello mittaa myös unta ja antaa siitä tarkkaa tietoa käyttäjälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykellossa on tuki stressin mittaamiselle, hengitysharjoituksille sekä Redmi Watch 2 Liten avulla naiskäyttäjät voivat seurata kuukautiskiertoaan. Akunkeston Xiaomi lupaa olevan 10 päivää normaalissa käytössä ja jatkuvasti GPS:n ollessa käytössä akunkesto on 14 tuntia. Kelloa voidaan ladata magneettisen laturin avulla. Muita ominaisuuksia ovat musiinkin hallinta, sää, ilmoitukset ja hälytykset.

Redmi Watch 2 Lite on mahdollista yhdistää Xiaomi Wear -sovellukseen, joka tukee tietojen synkronoimista Strava- ja Apple Health -palveluiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Xiaomi ei ole ilmoittanut Redmi Watch 2 Lite -älykellon tarkkaa hintaa tai saatavuutta globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Redmi Watch 2 Lite -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi