XiaomiYleinen

Xiaomi Mi 10 -puhelimet julkaistaan Euroopassa 27. maaliskuuta

Xiaomi on vahvistanut uuden ajankohdan uusien Mi 10- ja Mi 10 Pro -puhelimien julkaisemiselle Euroopan markkinoilla. Alun perin Xiaomi Mi 10 -malliston puhelimet piti julkaista Euroopan markkinoilla 23. helmikuuta Mobile World Congress 2020 -messujen yhteydessä, mutta tilaisuus peruttiin koronaviruksen aiheuttaman huolen vuoksi.

Tänään Xiaomi on ollut medioihin yhteydessä ja vahvistanut julkaisutilaisuuden tapahtuvan 27. maaliskuuta 2020, ja kyseessä on EMEA-alueelle tarkoitettu lanseeraus (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka). Tilaisuus järjestetään netin välityksellä, sillä Xiaomi ei järjestä ainakaan maaliskuun aikana fyysisiä tilaisuuksia koronaviruksen takia. Tilaisuus alkaa siis 27. maaliskuuta kello 15.00 Suomen aikaa, ja tarkempia tietoja julkaisusta tullaan jakamaan lähempänä julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomilta odotetaan uusia Mi 10- ja Mi 10 Pro -älypuhelimia, jotka julkaistiin jo helmikuun puolivälissä Kiinassa. Molemmissa puhelimissa on muun muassa Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, 108 megapikselin pääkamera sekä suuret AMOLED-näyttöpaneelit. Puhelimissa on myös suuret akut sekä yksi markkinoiden nopeimmista 30 watin pikalatauksista. Esimerkiksi Xiaomi Mi 10 Pron 4780 milliampeeritunnin akun kerrotaan latautuvan tyhjästä täyteen 65 minuutissa. Lisätietoja Mi 10 -malliston puhelimista voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: Xiaomi (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi