XiaomiYleinen

Xiaomi Mi 10S -huippupuhelin esitellään 10. maaliskuuta – luvassa kolme merkittävää päivitystä

Xiaomi Mi 10S

Xiaomi on ilmoittanut tänään, että odotettu Xiaomi Mi 10S -huippupuhelin tullaan julkaisemaan Kiinassa keskiviikkona 10. maaliskuuta. Kyseessä on hieman uudistettu versio viime vuoden Xiaomi Mi 10 -puhelimesta ja tietojen mukaan luvassa on ainakin kolme merkittävää päivitystä. Xiaomi Mi 10S -puhelinta ei odoteta myyntiin Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla.

Kiinassa Xiaomi on jo julkaissut kuvia puhelimesta, jotka vahvistavat laitteen perustuvan viime vuoden Mi 10 -malliin, mutta takaosan kameratoteutusta on muutettu hieman. Nyt takaosan kamera-alue muistuttaa Mi 10 Ultran toteutusta ja takaosassa on tarkka 108 megapikselin kamerasensori. Pääkameran rinnalla nähdään myös kolme muuta kameraa, jotka ovat todennäköisesti ultralaajakulmakamera, makrokamera sekä syvyysterävyyskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ensimmäinen suurempi muutos on tehty järjestelmäpiiriin, sillä Xiaomi Mi 10S tarjoaa Qualcommin tuoreen Snapdragon 870 -järjestelmäpiirin. Toinen merkittävä päivitys tullaan näkemään näytössä, sillä virkistystaajuuden kerrotaan olevan kasvaneen 120 hertsiin. Kolmantena huomattavana parannuksena ovat symmetriset Harman Kardonin virittämät stereokaiuttimet. Esimerkiksi DxOMark on jo ennen julkaisua testannut Mi 10S:n kaiuttimet parhaimmiksi, mitä älypuhelimissa on nähty.

Kiinassa Xiaomi Mi 10S tullaan näkemään virallisesti jo tämän viikon aikana 10. maaliskuuta, joten laitteen tiedot varmistuvat jo hyvin pian.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi