XiaomiYleinen

Huhu: Xiaomi kehittää älypuhelinta 200 watin pikalatauksella

Xiaomi Mi 10 UItrassa on nähty jo 120 watin pikalataus.

Kiinasta kantautuvat huhut vihjaavat, että Xiaomi on kehittämässä älypuhelinta 200 watin pikalatauksella. Tiedot ovat peräisin varsin luotettavalta vuotajalta Weibosta, mutta on kuitenkin hyvä ottaa tieto pienellä varauksella vastaan. Viime vuonna Xiaomilta nähtiin älypuhelin tehokkaalla 120 watin pikalatauksella.

Huhun mukaan uusi 200 watin pikalatauksella varusteltu älypuhelin tultaisiin näkemään markkinoilla vuoden 2021 toisella puolisolla, eli heinä-joulukuun aikana. Laitteessa pitäisi olla yhteensä 5000 milliampeeritunnin akku sekä tuki langattoman latauksen tekniikoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi 200 watin pikalatauksesta ei tiedetä paljoakaan, mutta esimerkiksi 120 watin pikalatauksessa laitteen akku on jaettu kahteen osaan ja molempia osia ladataan 60 watin teholla. Lataamalla kahta akkua samaan aikaan saadaan aikaiseksi luonnollisesti tehokkaampi lataus. 200 watin pikalatauksella on saatettu jakaa puhelimen akku kolmeen tai jopa neljään osaan, jotta akun lataus olisi nopeampaa.

Alkuvuoden aikana markkinoille on julkaistu muutamia uusia 120 watin pikalatauksella varusteltuja älypuhelimia, joita ovat ainakin RedMagic 6 Pro ja Vivo iQOO 7.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi