HuaweiYleinen

Huawein uudet FreeBuds 4i -kuulokkeet tulossa Suomessa myyntiin huhtikuussa 99 euron hintaan

Huawei julkaisi jo kotimarkkinoillaan Kiinassa helmikuun lopulla uudet FreeBuds 4i -kuulokkeet, mutta globaalista julkaisusta toistaiseksi ei ole ilmoitettu. Nyt kuitenkin Suomessakin jälleenmyyjä Gigantti on listannut verkkokaupassaan uudet FreeBuds 4i -kuulokkeet ja niille on ilmoitettu hinta sekä julkaisupäivä.

Gigantin mukaan Huawei FreeBuds 4i -kuulokkeet ovat tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat punainen, musta ja valkoinen. Julkaisun on kerrottu tapahtuvan 6. huhtikuuta ja hintaa löytyy 99 euroa. Kiinassa samaiset kuulokkeet maksavat 499 juania, eli noin 64 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds 4i -kuulokkeet jatkavat muotoilultaan tuttua Huawein linjaa, vaikka toki muutamia muutoksia on erityisesti latauskoteloon tullut. Huawein mukaan kuulokkeet ovat 3D-ergonimisesti muotoillut ja ne ovat kevyet. FreeBuds 4i -kuulokkeissa on tulpallinen rakenne, joten silikonitulpat pitävät kuulokkeet korvissa. Kuulokkeet on julkaistu kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen ja punainen.

Kuulokkeiden yksi ominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka poistaa ympäristön äänet. Ominaisuus on toteutettuna kuulokkeiden kaksoismikrofonilla, jonka avulla kuulokkeet pystyvät myös vähentämään tuulen tuottamaa melua ja korostamaan ihmisen ääntä tekoälyn avustuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds 4i -kuulokkeet tarjoavat puhtaan äänenlaadun, sillä niissä on 10 mm dynaaminen elementti. Akunkestoksi Huawei on luvannut uusille FreeBuds 4i -kuulokkeille 10 tuntia yhtäjaksoisesti, joka on toteutettuna kuulokkeiden omilla 55 milliampeeritunnin akuilla. Latauskotelossa on vielä oma 215 milliampeeritunnin akku, joka lataa kuulokkeet pari kertaa täyteen. FreeBuds 4i -kuulokkeet tukevat langallista latausta USB-C-liittimen kautta sekä mukana on myös langaton lataus.

Lähde: Gigantti

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei