XiaomiYleinen

Xiaomi Mi 11T -puhelimen tietoja paljastui – MediaTekin järjestelmäpiiri ja 120 hertsin näyttö

Xiaomilta on lupa odottaa syksyn aikana uusia T-sarjan älypuhelimia, kuten viime vuonnakin nähtiin Mi 10T- ja Mi 10T Pro -mallit. Tällä kertaa luvassa ovat Xiaomi Mi 11T- ja Mi 11T Pro -puhelimet, joista nyt perusmallista on kuultu hieman tarkempia tietoja. Myöskin Redmi K40 Ultrasta on nyt hieman enemmän tietoja olemassa.

Twitterissä Xiaomiui-tilin mukaan Xiaomi Mi 11T -puhelimen koodinimi olisi Amber ja mallikoodi K11R. Puhelimeen on tulossa 20:9-kuvasuhteella ja 120 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttöpaneeli, joka on hieman heikompi kuin viime vuoden Mi 10T -mallissa nähty 144 hertsin näyttö. Toistaiseksi ei ole tietoa näytön tekniikasta, mutta Xiaomi saattaa vaihtaa käyttämään OLED-paneelia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Vuodon mukaan Mi 11T -puhelimessa olisi 64 megapikselin OmniVisionin kehittämä pääkamera, jonka rinnalla on Sonyn kehittämä 8 megapikselin IMX355-sensori ultralaajakulmakamerana ja kolmas kamera olisi telemakrokamera. Tehoista pitäisi vastata MediaTekin kehittämä-järjestelmäpiiri, mutta toistaiseksi tarkempaa tietoa ei ole. Viime vuonna Mi 10T -puhelimissa oli huippuluokan Snapdragon 865 -piiri, joten nyt myöskin Mi 11T -malliin voidaan odottaa huippuluokan piiriä, mahdollisesti Dimensity 1200 -versiota.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nähtävästi Xiaomi on julkaisemassa Mi 11T -puhelimen Kiinassa Redmi K40 Ultra -mallinimellä. Puhelimen koodinimi on Agate ja sen mallikoodi on K11T. Monet tekniset ominaisuudet ovat puhelimien välillä samanlaisia, mutta kameroissa on havaittavissa eroja. Redmi K40 Ultraan huhutaan tarkempaa 108 megapikselin HM2-sensoria, mutta ultralaajakulma- ja telemakrokamerat ovat identtiset Mi 11T -mallin kanssa.

Toistaiseksi tiedot Xiaomi Mi 11T- ja Redmi K40 Ultra -puhelimista kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan, sillä tarkempia vuotoja ei ole olemassa. Puhelimista kuultaneen enemmän yksityiskohtia lähempänä julkaisua. Xiaomi julkaisi Mi 10T -sarjan puhelimet viime vuonna syyskuun lopulla, joten Mi 11T -puhelimia voidaan odottaa aikaisintaan syyskuussa.

Lähde: Twitter (Xiaomiui)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi