HonorYleinen

Honor-pomo: Uuden Honor 50 -puhelimen myynti alkaa Euroopassa vuoden viimeisellä neljänneksellä

Itsenäiseksi yrityksekseen Huaweista vuoden 2020 marraskuussa irtautunut Honor julkaisi viime viikolla uudet Magic 3 -sarjan lippulaivapuhelimet globaalisti, mutta laitteiden saatavuudesta ei kerrottu mitään. Kiinassa puhelimet ovat aluksi saatavilla ja Euroopan saatavuus luvattiin ilmoittaa myöhemmin. GSMArena.com-sivusto on päässyt haastattelemaan Honorin toimitusjohtaja George Zhaoa, joka on kertonut enemmän globaaleista suunnitelmista.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana George Zhao paljasti haastattelussa, että kesäkuussa Kiinassa julkaistut Honor 50 -sarjan älypuhelimet ovat tulossa myyntiin Euroopassa vuoden viimeisellä neljänneksellä, eli loka-joulukuun aikana. Aluksi Honor 50 -puhelimet ovat saatavilla ainakin Espanjassa, mutta suunnitelmia on julkaista puhelimet myös Etelä-Amerikassa, Lähi-idässä ja tietyllä Aasian markkinoilla. Myöskin Pohjois-Amerikka on Honorin suunnitelmissa, mutta mahdolliselle aikataululle ei ollut tietoja tarjolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti Zhao ei kertonut mitään tarkempaa Honor 50 -sarjan saatavuudesta tai hinnoittelussa. Haastattelussa ei kerrottu myöskään Magic 3 -sarjan saatavuudesta, mutta todennäköisesti puhelimia voidaan odottaa myyntiin Honor 50 -sarjan kanssa tai hieman myöhemmin. Samalla haastattelussa kuitenkin vahvistettiin Honorin suunnittelevan tuovan Kiinassa esitellyn Honor Pad V7 Pro -tabletin myyntiin globaalisti. Kaikissa globaalisti tarjolle tulevissa laitteissa tullaan näkemään myöskin Googlen palvelut.

George Zhao vahvisti haastattelussa Honorin toimittavan uutuuslaitteiden myyntipakkauksessa oletusarvoisesti laturin, eikä sitä tarvitse erikseen ostaa.

Haastattelusta saadaan hieman tarkempi tieto Honorin globaalista paluusta, joka tapahtuu ensimmäisillä markkinoilla vasta vuoden viimeisellä neljänneksellä. Kiinassa Honorin liiketoiminta on jo vahvasti käynnissä Huaweista irtautumisen jälkeen, mutta ponnistukset globaalin paluun kanssa ovat vasta alussa. George Zhao on aikaisemmin kertonut, että yhtiö on aloittanut liiketoimintansa yli 50 maassa ympäri maailmaa ja tänä vuonna globaaleilla markkinoilla tullaan keskittymään elpymiseen.

Lähde: Gsmarena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor