XiaomiYleinen

Xiaomi Mi 9S 5G julkaistaan pian – Varusteltu Snapdragon 855 Plus -piirillä

Xiaomi on julkaisemassa lähiaikoina uuden jäsenen yhtiön Mi 9 -älypuhelinvalikoimaan ja puhelin kantaa tietojen mukaan nimeä Mi 9S 5G. Kyseessä on teknisesti hieman päivitetty versio helmikuussa esitellystä Mi 9 -puhelimesta, mutta ulkoinen toteutus on jäämässä pitkälti samanlaiseksi kuin aikaisemmin. Nyt tuleva puhelin on paljastunut Kiinan televiranomaisen TENAA:n tietokannasta.

Tulevan puhelimen mallikoodi on M1908F1XE ja paljastetut tiedot vahvistavat kyseessä olevan 5G-yhteyksillä varusteltu puhelin. Suuria muutoksia Xiaomi ei ole Mi 9 ja Mi 9S 5G -puhelimien välille tehnyt, mutta TENAA:n listaus on vahvistanut muutaman tärkeän eroavaisuuden. Uutuuspuhelin on muun muassa hieman paksumpi sekä painavampi, joka johtuu suuremmasta 4000 milliampeeritunnin akusta. Alun perin Mi 9 -puhelimessa nähtiin 3300 milliampeeritunnin akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TENAA:n mukaan Xiaomi Mi 9S 5G tulee todennäköisesti saamaan Qualcommin tuoreen Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirin, jonka kaverina on 6, 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa on versiosta riippuen 128, 256 tai 512 gigatavua. Raporttien mukaan Mi 9S 5G tultaisiin julkaisemaan ainakin aluksi Kiinassa China Unicom -operaattorin verkoissa syyskuussa.

Lähde: TENAA

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi