XiaomiYleinen

Xiaomi Mi 9T Pro- ja Mi A3 -puhelimien Suomi-hinnat selvisivät – 499€ ja 249€

Xiaomi Mi 9T Pro

Xiaomi julkaisi eilen Euroopassa uuden huippuluokan Mi 9T Pro -älypuhelimen, joka tulee lähipäivinä myyntiin ympäri Eurooppaa. Myöskin Suomessa uusi Mi 9T Pro tulee myyntiin lähiaikoina ja esimerkiksi Verkkokauppa.com on jo listannut puhelimen sivuillansa. Lisäksi Suomessa myyntiin on tulossa Xiaomi Mi A3, joka on kiinalaisvalmistajan tuorein Android One -käyttöjärjestelmään perustuva puhelin.

Uusi Mi 9T Pro on varusteltu muun muassa Snapdragon 855 -järjestelmäpiirillä, suurella 6,39 tuuman AMOLED-näytöllä sekä pop-up-etukameralla. Puhelimessa on myös kolmoiskamera, joista pääkameran tarkkuus on 48 megapikseliä. Lisätietoja Xiaomi Mi 9T Prosta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verkkokauppa.comin mukaan Xiaomi Mi 9T Pron 128 + 6 gigatavun versio maksaa Suomessa 499 euroa. Puhelin on myynnissä kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja sininen.

Xiaomi Mi A3

Xiaomi Mi A3 on Android One -pohjainen alemman keskihintaluokan älypuhelin, jossa on 6,088 tuuman HD+ -näyttö, Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri sekä 4 gigatavua RAM-muistia. Xiaomi Mi A3 on myös varusteltu 48 megapikselin kolmoiskameralla ja suurella 4030 milliampeeritunnin akulla. Lisätietoja Xiaomi Mi A3 -puhelimesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Verkkokauppa.comin mukaan Xiaomi Mi A3 -puhelimen 4 + 64 gigatavun versio maksaa 249 euroa ja 4 + 128 gigatavun versio maksaa 289 euroa. Puhelimesta on tällä hetkellä tarjolla ainoastaan harmaa väriversio.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi