AndroidXiaomiYleinen

Uuden Xiaomi Mi A2 -puhelimen toimitukset alkamassa Suomessa elokuussa – ”vajaa 300 euroa”

Xiaomi Mi A2

Xiaomi julkaisi tänään uudet Mi A2- ja Mi A2 Lite -puhelimet, jotka tulevat tarjolle laajasti ympäri Eurooppaa. Xiaomi ei kuitenkaan julkaisutilaisuuden yhteydessä maininnut tuovansa puhelimia Suomeen. Xiaomin puhelimet ovat kuitenkin myös tarjolla esimerkiksi Verkkokauppa.com ja Jimm’sin valikoimassa Xiaomi Suomen kautta. Lisäksi Xiaomin puhelimia on saatavilla DNA:n valikoimasta.

Xiaomi Suomen edustaja on tänään vahvistanut SuomiMobiilille, että ainakin uusi Xiaomi Mi A2 on tulossa Suomessa myyntiin ja toimituksien luvataan alustavasti alkavan elokuussa. Tarkkoja hintatietoja Suomen osalta ei kuitenkaan vielä annettu, mutta hinnat tulevat alkamaan vajaasta 300 eurosta. Myös Xiaomi Mi A2 Lite on tulossa todennäköisesti tarjolle Suomessa, mutta saatavuutta tai suuntaa antavaa hinnoittelua ei kerrottu. Espanjassa Mi A2 Lite maksaa halvimmillaan 179 euroa, joten hinta tulee olemaan myös Suomessa todennäköisesti vastaavalla tasolla.

Uudet Mi A2 -puhelimet on keskihintaluokkaan asettuvia puhelimia, jotka tarjoavat kohtuullisia ominaisuuksia hintaansa nähden. Molemmissa puhelimissa on kaksoiskamera sekä Snapdragon-suorittimet. Lisätietoja uutuuspuhelimista voi lukea laajemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android