SponsoroituXiaomi

Xiaomi Mi Fan Festival 2021 on nyt täällä! Tarkista mahtavat alennukset

Xiaomi järjestää vuotuisen Mi Fan Festival 2021 -fanitapahtuman globaalisti 6. huhtikuuta alkaen ja myös Suomessa tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa. Fanitapahtuman keskiössä on teema ”Explore the Possibilities”, eli mahdollisuuksien tutkiminen. Mi Fan Festivalin kunniaksi Xiaomi käynnistää laajan verkkokampanjan ja kehottaa Mi-faneja keskustelemaan sekä jakamaan kokemuksiaan siitä, kuinka Xiaomin tuotteet ovat hyödyttäneet heidän elämäänsä ystävien ja perheiden kanssa.

Yrityksen historia kantautuu vuoteen 2010, jolloin Xiaomi perustettiin. Nyt Xiaomi viettää 11. syntymäpäiväänsä ja lyhyen historiansa aikana yhtiön tarina on ollut monivaiheinen. Tällä hetkellä Xiaomi on älypuhelinmarkkinoiden kolmanneksi suurin valmistaja ja samalla yksi suosituimmista puettavien laitteiden valmistajista. Alkuvuoden aikana Xiaomi on julkaissut lukuisia hyvin mielenkiintoisia tuotteita, joita ovat muun muassa Mi 11 -malliston huippupuhelimet. SuomiMobiilin arvostelussa Xiaomi Mi 11 pärjäsi erinomaisesti ja sitä kehuttiin esimerkiksi näyttönsä, suorituskykynsä sekä äänentoiston osalta.

Suomessa Xiaomi on ollut läsnä vasta hetken, mutta yhtiö on saanut heti ympärillensä suuren faniyhteisön. Xiaomilla on Suomessa myös tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö Tampereella, jossa painopisteenä ovat älypuhelinkameroihin liittyvä teknologiaosaaminen. Xiaomin kattava tuotevalikoima, kuten älypuhelimet, puettavat älylaitteet sekä ekosysteemituotteet ovat saatavilla Suomessa monien jälleenmyyjien kautta. Lisäksi Xiaomin odotetaan kevään aikana tuovan Suomessa myyntiin monia uutuustuotteita, kuten maailman suurimmalla älypuhelimiin suunnatulla kamerasensorilla varustellun Xiaomi Mi 11 Ultran sekä todella suositun Mi Band -aktiivisuusrannekkeen uutuusversion, eli Xiaomi Mi Smart Band 6:n.

Xiaomin perustamisesta lähtien suhteiden luominen käyttäjiin ja faneihin on ollut yrityksen toiminnan ydin. Mi-fanit ovat alusta alkaen liittyneet Mi-yhteisöön, jossa he ovat tarjonneet ehdotuksia, ideoita ja keksintöjä Xiaomille. Mi-fanikulttuuri on aina ollut olennainen osa Xiaomi-tuotemerkkiä. Mi Fan Festival -tapahtuman ideana on ilmaista kiitollisuus fanien, käyttäjien ja kumppanien tuesta ympäri maailmaa.

Suomessa Mi Fan Festival keskittyy mahtaviin alennuksiin ja mukana ovat Xiaomin viralliset jälleenmyyjät. Tapahtuma käynnistyy 6. huhtikuuta, josta lähtien luvassa on loistavia tarjouksia puhelimista sekä muista Xiaomin älykkäistä laitteista. Xiaomi laittaa reiluun alennukseen esimerkiksi suositut Xiaomi Mi 10T Pro- ja Redmi Note 9T -älypuhelinmallit. Kaikkiin Mi Fan Festival 2021 -tapahtuman tarjouksiin pääsee tutustumaan jälleenmyyjien kanavista, joita ovat DNA, Elisa, Telia, Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, VeikonKone ja Euronics.

Alapuolelle on listattuna muutamia Mi Fan Festival 2021 -tapahtuman mahtavia tarjouksia. Jälleenmyyjien kanavia kannattaa kuitenkin pitää tarkasti silmällä, sillä tarjoukset saattavat vaihdella.

  • Xiaomi Mi 10T Pro – 499 euroa (norm. 649€)
  • Redmi Note 9T – 199 euroa (norm. 249€)
  • Redmi 9C – 99 euroa (norm. 129€)

Xiaomin suosittu Mi-fanikulttuuri on rantautumassa myös Suomeen ja hiljattain Xiaomi on perustanut tosifaneille sekä Xiaomista kiinnostuneille oman Facebook-ryhmän. Ryhmässä pääsee keskustelemaan Xiaomin tuotteita käyttävien fanien ja kuluttajien kanssa, ja samalla ryhmän jäsenet voivat jakaa neuvoja sekä kokemuksia Xiaomin tuotteista. Xiaomin perustamaan viralliseen Mi Fans Suomi Facebook-ryhmään pääsee liittymään tämän linkin kautta.

Tämän vuoden Mi Fan Festivalia juhlistaakseen Xiaomin globaali Mi-yhteisö on julkaissut teemaan sopivan kappaleen, joka kantaa nimeä ”A Melody for Mi”. Kappaleen ovat luoneet yhdessä Mi-fanit 15 maasta ja yli 1000 fania osallistui kappaleen kirjoitusprojektiin. Xiaomi valitsi 30 Mi-fanin musiikin ja sanoitukset, jotka yhdistettiin yhdeksi. Mi-fanien yhdessä luoma kappale on asetettu viralliseksi soittoääneksi ja se on lisätty Mi-teemakauppaan, josta käyttäjät voivat ladata sen itselleen. Lisäksi Xiaomi tulee käyttämään kappaletta asiakaspalvelun puhelinlinjan taustamusiikkina.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Sponsoroitu