AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Mi Mix joutui kovaan testiin – puhelin on yllättävän kestävä

mi-mix_01Xiaomi julkaisi muutama viikko sitten odottamatta uuden Mi Mix -puhelimen, josta löytyy minimaaliset näytönreunat. Puhelimen rakenne on kokonaisuudessaan keraaminen, jonka takia sen voisi kuvitella olevan herkkä naarmuille, mutta näin ei kuitekaan ole.

Youtubessa suosittu kanava JerryRigEverything on ottanut kovaan testiinsä tällä kertaa Xiaomi Mi Mixin. Videolla testataan puhelimen naarmutusta, taivutusta sekä näytön kuumentamista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

JerryRigEverything tekee videolla puhelimen näytölle naarmutustestin, joka osittaa, että Mi Mixin näyttölasi on samalla tasolla muiden huippupuhelimien kanssa. Erityisesti keraaminen takaosa pitää pintansa naarmutustestissä yllättävän hyvin. Videon lopussa Mi Mix laitetaan vielä taivutustestiin, jossa puhelin pärjää hyvin. Toisinaan JerryRigEverythingin videoilla puhelimet taipuvat, jopa niin paljon, että laitteet eivät enää sen jälkeen toimi, mutta Mi Mix näyttäisi olevan hyvin jämäkkä puhelin ja videon perusteella se toimii moitteettomasti vielä sille tehtyjen kovien testejenkin jälkeen.

Katso JerryRigEverythingin video Mi Mixistä alta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android