AndroidHuaweiYleinen

Esiintyykö Huawei P10 näissä live-kuvissa? – kaksoiskamera ja kotipainike

huawei-p10Kerroimme viime viikolla suorituskykytesteistä, joista paljastui vielä silloin tuntematon Huawei LON-L29 -puhelin. Aikaisemmin monet lähteet arvelivat laitteen olevan ensi vuonna julkaistava Huawei P10, mutta myöhemmin kävi ilmi, että kyseessä on kuitenkin yksi Mate 9:n varianteista.

Nyt nettiin on ilmestynyt uusia huhuja kuvien kera Huawei P10:stä. Gizmochina uutisoi vuotaneista live-kuvista, joissa väitetään ensimmäistä kertaa esiintyvän Huawein tuleva huippupuhelin. Kuvat paljastavat lähes kokonaisuudessaan Huawei P10:n muotoilun. Kovinkaan suuria muutoksia ei näyttäisi tulevan verrattuna tämän vuoden Huawei P9 -malliin. Mukana näyttäisi jälleen olevan kaksoiskamera, joka todennäköisesti on Huawein ja Leican yhdessä kehittämä. Laitteen takana ei enää ole sormenjälkilukijaa, vaan se on siirretty etupuolelle kotipainikkeeseen. Kuvat paljastavat myös, että Huawei saattasi olla ottamassa oppia Applelta takaosan muovisen viivan kanssa.

Valitettavasti tässä vaiheessa ei ole mitään varmaa tietoa Huawei P10:n teknisistä tiedoista. Todennäköisesti puhelin on tekniikkansa kanssa lähellä hiljattain julkaistua Mate 9 -puhelinta. Nyt vuotaneet kuvat kannattavat kuitenkin ottaa jälleen varauksella, koska niiden aitoutta ei voida todistaa. Uusi Huawei P10 tullaan todennäköisesti julkaisemaan ensi vuoden keväällä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android