XiaomiYleinen

Xiaomi Mi Note 10 julkaistaan Euroopassa 14. marraskuuta – Myyntivalttina 108 MP viitoiskamera

Xiaomi Mi CC9 Pro vihreänä ja valkoisena.

Xiaomi on vahvistanut julkaisevansa Euroopassa uuden Mi Note 10 -älypuhelimen, minkä odotetaan olevan pitkälti identtinen Kiinassa ensi viikolla julkaistavan Mi CC9 Pro -puhelimen kanssa. Uusi Mi Note 10 tulee näkemään päivänvalon 14. marraskuuta ainakin Puolassa, joten julkaisu olisi vain reilun viikon Kiinan julkaisua myöhemmin.

Tulevan puhelimen odotetaan olevan varusteltuna samoilla ominaisuuksilla kuin Xiaomi Mi CC9 Pro -mallinkin. Tämä tarkoittasi siis Mi Note 10:n saavan viitoiskameran, OLED-näyttöpaneelin sekä suuren akun. Näyttö on tietojen mukaan kooltaan 6,47 tuumaa ja siinä on kaartuvat reunat sekä pisaramainen loviratkaisu. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 730G -järjestelmäpiirin, jonka kaverina on 8 gigatavua RAM-muistia ja akun suuruudeksi on paljastanut 5170 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pääpaino Mi Note 10 -mallissa tulee löytymään kuitenkin kameroista, sillä puhelimessa on peräti viisi erilaista kamerasensoria takaosassa. Laitteessa olevan telekameran avulla pystytään tuottamaan 5x optinen zoomaus, 10x häviämätön zoomaus, jossa yhdistellään kameroiden tietoja sekä 50x digitaalinen zoomaus. Muotokuvakameran tarkkuus on 12 megapikseliä ja siinä on 50 mm polttoväli sekä 1.4 µm pikselikoko. Xiaomi Mi Note 10:n pääkamerana on 108 megapikselin kamera, joka on Samsungin kehittämä ISOCELL Bright HMX -sensori. Sensori on kooltaan 1/1.33 tuumaa ja siinä hyödynnetään Tetracell-tekniikkaa, mikä tarkoittaa sensorin ottavan 27 megapikselin kuvia 0,8 μm pikselikoolla. Kamerassa on myöskin f/1.7-aukko.

Järjestyksessään neljäs kamera on tarkkuudeltaan 20 megapikseliä ja kyseessä on ultralaajakulmakamera. Kameran avulla on mahdollista napsia 117 asteen näkökentällä varusteltuja kuvia. Viimeinen kamera on tarkoitettu ainoastaan makrokuvaamista varten. Xiaomi ei ole paljastanut kameran tarkkuutta, mutta yleisesti makrokamerat ovat olleet tarkkuudeltaan 2 megapikseliä. Kamera mahdollistaa kuvien ottamisen 1,5 senttimetrin päästä kohteesta.

Euroopassa Mi Note 10 tullaan näkemään siis virallisesti 14. marraskuuta 2019, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka laajasti puhelin on tulossa myyntiin.

Puhelin julkaistaan Puolassa 14. marraskuuta 2019.

Lähde: gsmManiak.pl

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi