HuaweiYleinen

Saiko Huawei- tai Honor -puhelimesi tämän mysteeripäivityksen? – Tästä on kyse

Huawei- ja Honor -puhelimien käyttäjät ovat saaneet viimeisen viikon sisällä ilmoituksen mysteerisestä päivityksestä.

Älypuhelinvalmistaja Huawei on jakanut älypuhelimilleen viime aikoina ahkerasti päivitystä, mikä on herättänyt ihmetystä ympäri maailmaa. Kyseessä on vain noin 200 kilotavun kokoinen päivitys, josta Huawei- ja Honor -puhelimien käyttäjät ovat saaneet ilmoituksia. Päivitystä on ihmetelty muun muassa Reddit-palvelussa, XDA-Developers-foorumilla sekä myöskin Suomessa Matkapuhelinfoorumilla.

Kyseessä on järjestelmäasetuksien päivitys, joka vaatii lataamisen jälkeen laitteen uudelleen käynnistämisen. Mitään tarkkaa sisältöä päivityksen yhteydessä ei ole kerrottu, joten se on herättänyt monissa Huawei-puhelimien käyttäjissä ihmetystä. Päivityksen asentamisen jälkeen käyttäjät eivät ole huomanneet mitään uutta puhelimissaan, jonka lisäksi myöskin ohjelmistojen versionumeroinnit ovat pysyneet samana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiili kysyi päivityksen sisältöä suoraan Huaweilta ja päivityksessä kerrotaan olevan korjattuna mahdollinen ongelma talviaikaan siirtymisessä. Viimeisen viikon aikana jaettu järjestelmäasetuksien päivitys oli siis rutiininomainen korjauspäivitys. Päivitystä on jaettu laajasti Huawei- ja Honor -älypuhelimille.

”Päivityksessä korjattiin mahdollinen ongelma kesäajasta talviaikaan siirtymisessä.”, kertoi Huawei Suomen teknologia-asiantuntija Jesse Kajes.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei