XiaomiYleinen

Xiaomi paljasti ensi viikolla julkaistavan Xiaomi Civi -puhelimen muotoilun – panostettu tyylikkyyteen

Xiaomi vahvisti aikaisemmin tällä viikolla järjestävänsä 27. syyskuuta julkaisutilaisuuden, jossa nähdään yhtiön uusi Xiaomi Civi -älypuhelin. Tänään Xiaomi on päättänyt jo julkaista puhelimen muotoilun ja Civi tulee keskittymään erityisesti tyylikkääseen rakenteeseen.

Toistaiseksi Xiaomi on julkaissut kuvia vain yhdestä väriversiosta, jossa on kultainen kehys sekä sinertävän hopea takaosa. Kuvien perusteella Xiaomi Civi tarjoaa alumiinikehyksen, joka on muovattu erittäin kapeaksi. Puhelimen takaosassa on esillä laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä salamavalo. Puhelimen etuosassa on kaartuva näyttö, jossa on keskitetysti etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Civi tulee olemaan vian 6,98 millimetriä paksu ja se painaa ainoastaan 166 grammaa. Puhelimen alareunassa on esillä kaiutin, USB-C-liitin sekä SIM-korttitelakka. Yläreunassa on esillä Harman Kardon -logo, joka viittaa stereoäänentoistoon. Sinertävän väriversion ohella Xiaomi Civi julkaistaan myös mustassa väriversiossa.

Uutuuspuhelimen on kerrottu olevan suunniteltu nuorille käyttäjille ja siinä panostetaan erityisesti muotoiluun ja kameran ominaisuuksiin. Valitettavasti aivan kaikkia ominaisuuksia ei ole vielä paljastettu, mutta puhelimeen on huhuttu Snapdragon 778G- tai Dimensity 1200 -järjestelmäpiiriä sekä 108 megapikselin tasoista pääkameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen kaikki tiedot tullaan varmasti näkemään viimeistään ensi viikolla.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi