XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Julkaisee uuden Xiaomi Civi -älypuhelimen 27. syyskuuta

Xiaomi on tänään vahvistanut muutaman päivän huhuissa olleen Xiaomi Civi -puhelimen julkaisun. Puhelin tullaan esittelemään ensi viikolla 27. syyskuuta Kiinassa ja kyseessä on seuraaja muutaman vuoden takaisille Mi CC -sarjan puhelimille.

Toistaiseksi Xiaomi ei ole jakanut tulevasta puhelimesta mitään tietoja, mutta kyseessä saattaa olla nuorille suunnattu puhelin hyvillä ominaisuuksilla. Huhujen mukaan Xiaomi tarjoaisi puhelimessa muun muassa 108 megapikselin tasoisen ISOCELL HM3 -sensorin sekä Dimensity 1200 -järjestelmäpiirin. Joidenkin huhujen mukaan Xiaomi Civi saattaisi olla myös uudelleenbrändätty versio viime viikolla globaalisti julkaistusta Xiaomi 11 Lite 5G NE -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos kuitenkin katsotaan nettiin vuotaneita kuvia tulevasta puhelimesta, niin nähtävästi kyseessä on täysin eri laite kuin Xiaomi 11 Lite 5G NE. Heikkolaatuisella videolla on saattanut näkyä puhelimen muotoilu. Muun muassa näytön kehykset ovat kapeat ja siinä on keskitetty etukameraa varten tehty reikä yläosassa. Kuvista voidaan päätellä laitteen takaosassa olevan laatikkomainen kamera-alue.

Kaikki tiedot Xiaomi Civi -puhelimesta tullaan kuulemaan jo ensi viikolla, joten kovin kauaa tietoja ei tarvitse odottaa. Aikaisemmin Xiaomin Mi CC -malliston puhelimet ovat olleet eri nimellä myynnissä myös globaalisti, joten Xiaomi Civin julkaisemista globaaleilla markkinoilla ei voida sulkea pois laskuista.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi