XiaomiYleinen

Xiaomi poistaa laturin uutuuspuhelimen myyntipakkauksesta – naureskeli hetkeä aikaisemmin Applelle

Xiaomi tulee julkaisemaan huomenna 28. joulukuuta kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Mi 11 -malliston älypuhelimet, mutta jo ennen julkaisua yhtiön toimitusjohtaja on tehnyt jopa erikoisen ilmoituksen tulevasta tuotteesta. Tulevien Xiaomi Mi 11 -puhelimien mukana ei tulla toimittamaan laturia, vaikka Xiaomi naureskeli aikaisemmin Applen päätökselle olla toimittamatta laturia iPhone 12 -puhelimien mukana.

Nähtävästi Xiaomi on tullut myös johtopäätökseen, että laturin toimittaminen puhelimen mukana ei ole enää välttämätöntä. Xiaomin toimitusjohtaja Lei Jun on kertonut kiinalaisessa Weibo-palvelussa, että laturia ei tulla Mi 11 -puhelimien mukana toimittamaan. Xiaomi Mi 11 -puhelimien myyntipakkaus tulee olemaan siis aikaisempaa ohuempi sekä kevyempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ilmoituksen yhteydessä on julkaistu myös kuva Xiaomi Mi 11 -puhelimen myyntipakkauksesta, joka paljastaa muutamia laitteen ominaisuuksia. Paketissa on mainittuna muun muassa 108 megapikselin pääkamera, Super AMOLED -näyttö sekä näytön HDR10+ -tuki. Äänentoistosta puhelimessa tulee vastaamaan Harman Kardon.

Xiaomin puhelimet on aina tunnettu tehokkaista ja perinteisien standardien ulkopuolisista latausratkaisuista, joita odotetaan myös Xiaomi Mi 11 -puhelimiin. Jos siis haluaa ladata puhelinta parhaimmalla mahdollisella pikalatauksella, niin silloin käyttäjien on ostettava laturi erikseen.

Tähän väliin voi myös muistella Xiaomin lokakuussa julkaisemaa videota, jossa naureskellaan Applen päätökselle jättää laturi pois myyntipakkauksesta. Vielä lokakuussa Xiaomi kertoi, että yhtiö ei ole jättänyt mitään tärkeätä pois myyntipakkauksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

 1. Tällä saadaan vedätettyä kuluttajia kunnolla
  Puhelin ilman laturia ja kuulokkeita sama hinta kuin niiden kanssa edellisellä mallilla..

  Joka uuteen malliin uusi lataus tekniikka
  Joten on lähes pakko ostaa uusi laturi ja jos myi vanhan puhelimen pois..

  Myös takuuasiat on huomioitava pienellä präntillä lukee
  Että jos on tarvike laturi tai ei puhelimen malliin kuuluva oma laturi Ja puhelin hajoo ei takuu korvaa joten
  siinä menee hyöty vanhoista latureista uusio käytössä..

  Tämä on puhelin valmistajilta tekovihreä teko
  Kun kuluttajan on nyt ostettava enemmän pahvia muovia eli roskaa jos haluaa kuulokkeet ja laturin niin kaikki eri pakkauksissa.

  Kun ennen ne meni pienemmällä roskamäärällä samassa paketissa..

  Ikävää mihin maailma menee…

  Tämä on sama kuin xboxeja ja nintendoja aletttaisiin myymään ilman johtoja ohjainta.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi