AndroidSamsungYleinen

Android 11 -päivityksen jakelu käynnistyi Samsung Galaxy S20 FE -puhelimille Suomessa

Samsung Galaxy S20 FE 5G

Samsung on käynnistänyt Galaxy S20 FE -puhelimien Android 11- ja One UI 3 -päivityksen jakelun globaalisti ja myös Suomessa päivityksen pitäisi olla saatavilla. Päivitys on tullut tarjolle Galaxy S20 FE 4G- ja Galaxy S20 FE 5G -malleille. Alun perin Samsungin kerrottiin suunnittelevan Android 11 -päivityksen julkaisua helmikuussa Galaxy S20 FE -puhelimille, mutta päivitys julkaistiinkin jo selvästi aikaisemmin.

SuomiMobiilin testilaitteelle Android 11 -päivitys tuli jo saataville ja kyseessä on versionumero G781BXXU1BTL4. Päivityksen koko on huimat 2090,48 megatavua, ja sen mukana toimitetaan myös Googlen 1. joulukuuta julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

One UI 3 -käyttöliittymä on Samsungin mukaan suunniteltu auttamaan keskittymään tärkeisiin asioihin. Visuaalisesti käyttöliittymään on tuotu uusia elementtejä aloitusnäyttöön sekä pikavalikkoon. Lisäksi Samsung kertoo parantaneensa käyttöliittymän suorituskykyä, jonka ansiosta sovellukset toimivat nopeammin ja ne kuluttavat vähemmän virtaa. Android 11 puolestaan tarjoaa paljon uudistuksia ja parannuksia yksityisyysasetuksiin. Android 11 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android