AndroidSamsungYleinen

Samsung Galaxy Note20 Ultra sai Android 11 -päivityksen Suomessa

Samsung Galaxy Note20 Ultra

Samsung on käynnistänyt Android 11- ja One UI 3 -päivityksen jakelun tänään Suomessa ainakin tuoreimmalle Galaxy Note20 Ultra -huippupuhelimelle. Päivityksen jakelun alkamisesta on raportoitu Suomessa, ja myös SuomiMobiilin testilaitteelle päivitys näytti löytyvän. Toistaiseksi ei ole varmasti tiedossa, onko sama päivitys tullut myös Galaxy Note20 -puhelimelle. Aikaisemmin samainen päivitys tuli saataville Galaxy S20 FE -puhelimille. 

Galaxy Note20 Ultralle päivityksen versionumero on N986BXXU1CTL5 ja kokoa päivityksellä on 2366,24 megatavua. Päivityksen mukana toimitetaan myös Googlen 1. joulukuuta 2020 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

One UI 3 -käyttöliittymä on Samsungin mukaan suunniteltu auttamaan keskittymään tärkeisiin asioihin. Visuaalisesti käyttöliittymään on tuotu uusia elementtejä aloitusnäyttöön sekä pikavalikkoon. Lisäksi Samsung kertoo parantaneensa käyttöliittymän suorituskykyä, jonka ansiosta sovellukset toimivat nopeammin ja ne kuluttavat vähemmän virtaa. Android 11 puolestaan tarjoaa paljon uudistuksia ja parannuksia yksityisyysasetuksiin. Android 11 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android