AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Redmi Note 5 uusissa vuotokuvissa – nähtävissä 18:9-kuvasuhteen näyttö ja kaksoiskamera

Uudella 18:9-kuvasuhteella varustellut näytöt ovat yleistymässä nopeasti kalliissa älypuhelimissa ja myös jatkuvasti alemmassa hintaluokassa. Nyt myös Xiaomi on todennäköisesti julkaisemassa uuden Redmi Note 5 -puhelimen kyseisellä kuvasuhteella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Redmi Note 5 -puhelimesta on vuotanut kaksi varsin huonolaatuista kuvaa, joista käy ilmi kuitenkin monet tulevan puhelimen yksityiskohdista. Puhelin näyttää saavan lähes kehyksettömän 5,5 tuuman näytön sekä kaksoiskameran. Kuvista voidaan havaita myös laitteen saavan kokonaan metallisen rungon sekä esimerkiksi sormenjälkilukijan. Huhujen mukaan pääkamera rakentuu 16 ja 5 megapikselin sensoreista, mutta toistaiseksi etukameran suuruudesta ei ole tietoa. Tehoista on huhuttu huolehtivan Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri tai MediaTekin Helio P25. Akun kooksi odotetaan 4000 milliampeerituntia.

Odotettavissa on, että Xiaomi tulee julkaisemaan Redmi Note 5 -puhelimen useassa eri variantissa, joista halvin maksaisi Kiinassa 999 juania, eli noin 130 euroa. Tällä hetkellä kaikki huhut Redmi Note 5:stä kannattaa kuitenkin ottaa pienellä varauksella.

Lähde: GSMArena

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android