XiaomiYleinen

Xiaomi saattaa kehittää Mi Band X -aktiivisuusranneketta – varusteltu 360-näytöllä

Xiaomi Mi Band -tuotemallisto on ollut jo monien vuosien ajan hittituote ja Xiaomi on myynyt aktiivisuusrannekkeita miljoona kappaleita. Aikaisemmin tänä vuonna julkaistiin Xiaomi Mi Smart Band 6 -ranneke, mutta nähtävästi kehitteillä on suuri uudistus aktiivisuusrannekkeiden tuotekategoriaan. Uuden vuodon mukaan Xiaomilta on lupa odottaa suurta muutosta.

Nettiin on vuodettu kuvia Xiaomin sisäisestä tilaisuudesta, jossa on keskusteltu Xiaomi Mi Band X -laitteesta. Vuodetuissa dioissa on mainittu rannekkeen tarjoavan muun muassa 360-asteisen näytön ja magneettisen kiinnikkeen. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, ettei kuvissa nähtävien diojen tarkoitusta tiedetä, sillä kyseessä on saattanut olla myös vain idea, jota on esitelty tietylle kohderyhmälle. Nyt vuodettuja kuvia ei kannata ottaa vielä varman tietona Mi Band X -laitteen tulemisesta markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

360-asteisella näytöllä varusteltu aktiivisuusranneke voi kuitenkin olla tulevaisuutta, ja vastaava on jo nähty muutamissa laitteissa. Esimerkiksi ZTE on tuonut jo myyntiin Nubia Watch- ja Nubia Alpha -laitteet, joissa on taittuvalla näytöllä toteutettu 4,1 tuuman ranteen ympäri taipuva OLED-paneeli.


Lähde: Twitter (Equal Leaks)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi