XiaomiYleinen

Xiaomi saattaa päivittää ensimmäistä taittuvanäyttöistä puhelintaan – huhuissa 120 watin pikalataus sekä näytönalainen etukamera

Xiaomi julkaisi jo keväällä yhtiön ensimmäisen Mi Mix Fold -puhelimen Kiinassa, mutta puhelinta ei koskaan tuotu tarjolle globaalisti. Nyt tuoreen huhun mukaan Xiaomi on kehittämässä hieman päivitettyä versiota puhelimesta, mutta kyseessä ei ole täysiverinen uutuuspuhelin.

Keväällä julkaistu Xiaomi Mi MIX Fold oli toteutukseltaan samanlainen kuin Samsungin kehittämät Galaxy Z Fold -puhelimet, sillä ulkopuolella oli perinteisempi näyttö ja sisältä paljastui suuri taittuva näyttö. Tuorein huhu tulee Kiinasta, sillä Weibo-palvelussa tunnettu vuotaja on kertonut Xiaomin kehittävän päivitettyä versiota ensimmäisestä taittuvanäyttöisestä puhelimestaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhun mukaan tulevassa puhelimessa olisi 90 ja 120 hertsin näyttöpaneelit, 120 watin tehoinen pikalataus sekä 5000 milliampeeritunnin akku. Lisäksi puhelimessa kerrotaan olevan näytönalainen etukamera todennäköisesti taittuvan näytön yhteydessä.

Kyseessä olisi siis varsin pieni päivitys, sillä alkuperäinen Xiaomi Mi MIX Fold tarjosi korkeamman virkistystaajuuden vain ulkonäytössä ja puhelimessa oli 5020 milliampeeritunnin akku sekä 67 watin pikalataus. Alkuperäisessä puhelimessa ei ollut etukameraa sisäpuolella, joten tähän ongelmaan Xiaomi on seuraavassa puhelimessaan panostanut.

Toistaiseksi puhelimesta ei ole olemassa muita tarkempia tietoja, eikä tietoa ole mahdollisesta julkaisusta.

Lähde: Androidauthority.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi