MotorolaYleinen

Motorola julkisti uuden Moto E40 -puhelimen – tulee myyntiin marraskuussa 149 euron hintaan

Motorola on tänään julkistanut uuden Moto E40 -älypuhelimen, joka on hieman paremmin varusteltu kuin aikaisemmin esitelty Moto E20 -puhelin. Uutuuspuhelin on tulossa saataville myös Suomessa ja se tarjoaa hintaluokassaan muutaman mielenkiintoisen teknisen ratkaisun.

Puhelin on varusteltuna kookkaalla 6,5 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelilla, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720) sekä korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Näytön yläreunaan on tehty etukameraa varten reikä. Tehoista on vastaamassa Unisoc T700 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä on 4G-yhteyksiin rajoittuva puhelin. Motorola on laittanut puhelimeen 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myös muistikorttipaikka löytyy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Moto E40:n takaosassa on kolme ja erityisesti pääkameraan on panostettu. Pääkamerana toimii 48 megapikselin sensori ja sen rinnalla on kaksi 2 megapikselin kameraa syvyys- ja makrokuvaamista varten. Etuosan kameran tarkkuus yltää 8 megapikseliin ja se on suunnattu selfiekuvia sekä videopuheluita varten.

Moto E40 pitää sisuksissaan myös 5000 milliampeeritunnin kokoisen akun, jota voidaan ladata 10 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Puhelimessa on myös kuulokeliitin, Bluetooth 5.0 -yhteys sekä IP52-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11.

Suomessa Motorola on ilmoittanut uuden Moto E40 -puhelimen olevan tulossa saataville marraskuun aikana ja hintaa löytyy 149 euroa. Puhelimesta on kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa Carbon Gray sekä pinkki Pink Clay.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Motorolan sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola