XiaomiYleinen

Luvassa mullistus keskihintaisiin puhelimiin? Xiaomi saattaa tuoda 100 watin pikalatauksen Redmi Note -mallistoon

Redmi Note 10 Pro 5G tukee jo 67 watin pikalatausta.

Xiaomin yksi suosituimmista älypuhelinmallistoista on Redmi Note, joka tarjoaa keskihintaluokassa varsin mielenkiintoisia teknisiä ratkaisuja. Puhelimien tavoitteena on tarjota rahalle vastinetta, mutta nyt tuore huhu antaa vihiä Xiaomin suunnittelevan tuovan jopa huippupuhelimissakin harvoin nähtävän ominaisuuden Redmi Note -mallistoon.

Kiinasta kantautuvien tietojen mukaan Xiaomi olisi suunnittelemassa 100 watin pikalatauksen tuomista Redmi Note -mallistoon. Tällä hetkellä Redmi Note -mallistossa tuetaan korkeintaan 67 watin langallista pikalatausta, joten 100 watin tuominen keskihintaluokkaan olisi suuri harppaus. Monista huippupuhelimistakaan ei löydy 100 watin pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on tunnettu erittäin tehokkaista pikalatauksistaan, sillä valikoiduissa puhelimissa on nähty 67 watin tehoisia langallisia ja langattomia latauksia, sekä 120 watin langallinen pikalataus on myös nähty muutamissa laitteissa. Lisäksi Xiaomi esitteli hiljattain yhtiön HyperCharge-pikalatausta, joka on jopa 200 watin tehoinen. Kyseisen pikalatauksen avulla 4000 milliampeeritunnin akku latautui tyhjästä täyteen vain 8 minuutissa.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi