AppleYleinen

Floppasiko kompakti iPhone 12 mini? Applen raportoidaan lopettaneen tuotannon

Apple iPhone 12 mini

Apple julkaisi viime vuonna iPhone 12 -puhelimet, joita nähtiin peräti neljä kappaletta. Puhelimet olivat iPhone 12, iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max, joiden rinnalla nähtiin massasta poikkeava erittäin kompakti iPhone 12 mini. iPhone 12 -mallisto on ollut Applelle menestys, mutta valitettavasti kaikki malliston jäsenet eivät ole tyydyttäneet Applea. Tuoreimmat raportit kertovat Applen lopettaneen jo iPhone 12 minin tuotannon selvästi odotettua aikaisemmin.

Taiwanilaisen tutkimusyhtiön mukaan iPhone 12 mini on ollut Applelle pettymys, eikä sitä ole myyty odotettua määrää. Apple on raportin mukaan lopettanut puhelimen tuotannon, jotta kolmea muuta iPhone 12 -malliston puhelinta myytäisiin enemmän. Tämä tarkoittaa, ettei suuri yleisö ole ollut valmis Applen kompaktiin älypuhelimeen, vaikka monet ovatkin toivonut markkinoille aikaisempaa pienempiä puhelimia nykyisien jatkuvasti kasvavien puhelimien rinnalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

iPhone 12 mini oli varsin mielenkiintoinen älypuhelin, sillä se tarjosi erittäin kompaktissa paketissa huippuluokan toteutuksia. Jos iPhone 12 mini -puhelimen kysyntä on ollut Applelle pettymys, niin se herättää kysymyksiä laitteen mahdollisesta seuraajasta. Toistaiseksi on epäselvää, onko Apple julkaisemassa syksyllä uuden kompaktin älypuhelimen, vai nähdäänkö vain seuraajat kolmelle iPhone 12 -malliston puhelimelle.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple