XiaomiYleinen

Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke julkaistiin – alle 40 eurolla kattavat urheilu- ja terveysominaisuudet

Xiaomi Smart Band 7

Xiaomi on esitellyt tänään uusien Redmi Note 11T Pro -puhelimien rinnalla myös täysin uuden Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen. Kyseessä on tuotemallisto, joka on ollut hyvin suosittu ympäri maailmaa ja nyt uutuusversiossa Xiaomi tarjoaa kattavammat ominaisuudet ja suuremman näytön.

Aktiivisuusranneke on rakennettu aikaisempaa 25 prosenttia suuremman 1,62 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin ympärille. Näytössä on kapeat kehykset, 500 nitin kirkkaus ja tarkkuus yltää 326 pikseliin tuumaa kohden (490 x 190). Xiaomi Smart Band 7:n tyyliä voi vaihtaa yli 100 uuden kellotaulun avulla ja tuettuna on nyt myös dynaaminen taustakuva sekä always-on-display-toiminto.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Smart Band 7 painaa ainoastaan 13,5 grammaa. Laitteessa on antibakteerinen TPU-ranneke ja Xiaomi tarjoaa sitä kuudessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen, musta, sininen, vaaleanpunainen, vihreä sekä oranssi. Lisäksi tarjolla on myös muita rannekkeita, joista osassa on maastokuvio ja osassa pimeässä hohtava fluoresoiva materiaali.

Xiaomi on varustellut laitteen 120 erilaisella urheilutilalla. Aktiivisuusrannekkeen kerrotaan tukevan jatkuvaa veren happipitoisuuden seurantaa sekä harjoituksen kuormituksen seurantaa. Laitteessa on lisäksi jatkuva sykkeen mittaus, unen seuranta sekä muut tutut terveyden seurannan toiminnot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto yltää 15 päivään tyypillisessä käytössä ja 9 päivään kovemmassa käytössä. Akku on kooltaan 180 milliampeerituntia. Laitetta ladataan magneettisella latauksella, joka toimitetaan laitteen mukana. Xiaomi Smart Band 7 toimii yhdessä Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Xiaomi Smart Band 7 on rakenteeltaan myös 5 ATM -luokiteltu, eli sen voi ottaa mukaan uimaan tai altistaa muuten vaan vedelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Smart Band 7 on saatavilla Kiinassa perusversiossa 239 juanin hintaan ja NFC-versio maksaa 279 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 33,51 euroa ja 39,12 euroa. Toistaiseksi Xiaomi ei ole kertonut aktiivisuusrannekkeen saatavuutta globaalisti, mutta sitä odotetaan myyntiin pian.

Lähde: Xiaomi Smart Band 7 -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi