AppleYleinen

Apple julkisti kaksi uutta Pride-ranneketta Apple Watch -älykelloille – myös uusia Pride-teemaisia kellotauluja julki

Uudet Pride-rannekkeet ja kellotaulut.

Apple on julkistanut tänään uusia Pride-teemaisia rannekkeita Apple Watch -älykelloille. Uudet rannekkeet ovat Pride Edition Sport Loop ja Pride Edition Nike Sport Loop.

Uudet Pride-teemaiset rannekkeet ovat saatavilla tänään Apple.com-verkkokaupan ja Apple Store -sovelluksen kautta, mutta myös Apple Store -myymälöissä 26. toukokuuta alkaen. Niken kanssa yhteistyössä toteutettu versio tulee saataville myös pian Nike.com-sivustolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hintaa uusilla Pride-rannekkeilla on Suomessa 49 euroa.

Tämän vuoden Pride Edition Sport Loop -rannekkeessa on kudottu sana ”Pride” suoraan rannekkeeseen. Lisäksi ranneke sisältää sateenkaaren värit sekä eri pride-lippujen värejä, mukaan lukien vaaleansininen, vaaleanpunainen, valkoinen, musta ja ruskea.

Pride Edition Nike Sport Loop ‑rannekkeen nailonpunos on saanut inspiraationsa Niken BeTrue-mallistosta, jolla pyritään edistämään tasa-arvoa urheilussa. Rannekkeessa on helposti ja nopeasti säädettävä tarranauhakiinnitys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet Pride-kellotaulut ovat myös saatavilla tänään Apple Watch Series 4 ja sitä uudemmille kelloille, joissa on vähintään watchOS 8.6 -käyttöjärjestelmä. Lisäksi kello pitää olla yhdistettynä iPhone 6s tai uudempaan puhelimeen, jossa on iOS 15.5 -käyttöjärjestelmä.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple