XiaomiYleinen

Xiaomi toi Suomessa myyntiin Portable Electric Air Compressor 1S -kompressorin 59 euron hinnalla

Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S

Xiaomi on tuonut Suomessa myyntiin Portable Electric Air Compressor 1S -kompressorin, joka on suunniteltu aktiiviselle pyöräilijälle, autoilijalle, moottoripyöräilijälle ja palloilijalle, joka ei halua tyhjän renkaan tai pallon hidastaa menoa. Taskukokoinen kompressori kulkee mukana.

Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S -kompressori on taskukokoinen apuri, joka täyttää kulkuneuvojen kumit ja esimerkiksi erilaiset pallot. Kompressorista ainutlaatuisen tekee sen johdottomuus, mikä mahdollistaa sen käyttämisen liikkeellä ollessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S

Kompressorissa on viisi erilaista asetusta, jotka ovat suunniteltu esimerkiksi autoa, polkupyörää, moottoripyörää ja palloa varten. Xiaomin mukaan kompressoria on huoleton käyttää, sillä oikean asetuksen ja halutun ilmanpaineen valitsemisen jälkeen laite pysähtyy automaattisesti kun haluttu paine on saavutettu.

Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S -kompressorilla käyttäjä voi helposti tarkistaa, että renkaiden ilmanpaine on optimaalinen ennen kuin tien päälle lähdetään. Diginäyttö on helppolukuinen ja LED-valaisun ansiosta sitä voi käyttää myös pimeällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S

Johdottomalla akkukäyttöisellä kompressorilla voi täyttää renkaan ilmanpaineen väliltä 0.2~10.3 bar/ 3~150 psi ja sensorin tarkkuus on 1 psi. Mukana tulee kaksi erilaista suutinta, jotka ovat adapterit Presta-venttiilille ja neulaventtiilille.

”Xiaomin Portable Electric Air Compressor 1S -kompressori on lyömätön apu niin autoilijalle, pyöräilijälle ja palloharrastajalle. Se on varsinainen taskukokoinen tehopakkaus ja siksi se onkin niin kätevä; se kulkee mukana harrastuksissa ja pitkilläkin matkoilla. Laitteessa on panostettu helppokäyttöisyyteen sen viidellä eri tarkoituksiin optimoidulla käyttötilalla. Vaikka laite on huoleton käyttää, ei kompromissia ole tehty laitteen tehossa tai tarkkuudessa ja onkin ykkösvalinta kaikentasoisille harrastajille ja renkailla liikkuville”, Xiaomi Suomen maajohtaja Paavo Saarinen kertoo.

Suomessa Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S on myynnissä 59 euron hintaan.

Lähde: Xiaomin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi