XiaomiYleinen

Xiaomi toi Suomessa myyntiin Redmi Smart Band 2 -aktiivisuusrannekkeen – alle 40 eurolla monipuoliset urheilu- ja terveystoiminnot

Redmi Smart Band 2

Xiaomi julkisti tammikuun lopulla uuden ja edullisen Redmi Smart Band 2 -aktiivisuusrannekkeen globaalisti, ja nyt laite on saatu myyntiin myös Suomessa. Kyseessä on aktiivisuusrannekkeen ja älykellon risteytys, joka tarjoaa kattavat ominaisuudet erittäin edullisella hinnalla.

Suomessa Redmi Smart Band 2 on saatavilla artikkelin kirjoitushetkellä ainakin Telian valikoimista. Aktiivisuusrannekkeesta on saatavilla kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja valkoinen. Redmi Smart Band 2 maksaa Suomessa 39,90 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Monipuoliset ominaisuudet edullisesti

Redmi Smart Band 2 -aktiivisuusranneke tarjoaa kompaktissa kokoluokassa samoja ominaisuuksia kuin kevyet älykellot. Laitteen painoksi on ilmoitettu 14,9 grammaa ja se on 5ATM-luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Aktiivisuusranneke on julkaistu kuudessa värissä, jotka ovat musta, valkoinen, vaaleanpunainen, sininen, vihreä sekä tummanvihreä.

Näyttö on kooltaan 1,47 tuumaa ja se perustuu TFT-tekniikkaan. Näytön tarkkuus on 320 x 172 pikseliä ja siinä on 450 nitin kirkkaus. Kellotauluja on tuettuna yli 100 erilaista, joilla pystyy tuomaan omaa persoonallisuuttaan esille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Smart Band 2 pitää sisällään kiihtyvyysanturin ja optisen sykeanturin. Sisäänrakennettua GPS-yhteyttä ei ole tarjolla. Yhteys on Bluetooth 5.1 BLE -version varassa. Redmi Smart Band 2 on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Akku on kooltaan 210 milliampeerituntia. Akun luvataan kestävän 14 päivän verran. Xiaomi lupaa aktiivisuusrannekkeessa olevan yli 30 erilaista urheilutilaa. Redmi Smart Band 2 mittaa sykettä, veren happipitoisuutta, unta sekä naisten kuukautiskiertoa.

Redmi Smart Band 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi