XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Tällä viikolla julkaistaan Xiaomi MIX Fold 2, Pad 5 Pro 12,4” sekä Buds 4 Pro

Xiaomin tulevia tuotteita.

Xiaomi kertoi eilen, että yhtiön toimitusjohtaja Lei Jun tulee pitämään vuosittaisen puheensa 11. elokuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Tänään kiinalaisjätti on vahvistanut ainakin kolme tuotetta, jotka tullaan näkemään tilaisuuden aikana Kiinan markkinoilla.

Mielenkiintoisin uutuustuote tulee olemaan Xiaomi MIX Fold 2, jota odotettiinkin julkaistavaksi tilaisuuden aikana. Kyseessä on Xiaomin järjestyksessään toinen taittuvanäyttöinen älypuhelin, joka on seuraaja viime vuoden Xiaomi MIX Fold -puhelimelle. Xiaomi on julkaissut ensimmäisen vihjailevan kuvan, jossa on esillä puhelimen sarana sekä kyljet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kovinkaan paljoa kuvasta ei voida päätellä, mutta Xiaomi on vahvistanut kyseisen laitteen kameroiden olevan kehitetyn yhteistyössä Leican kanssa. Huhujen mukaan Xiaomi MIX Fold 2 tulisi saamaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, taittuvan LTPO OLED -näytön 120 hertsin virkistystaajuudella sekä 50 megapikselin pääkameran.

Xiaomi Pad 5 Pro 12,4″

Toinen vahvistettu tuote on Xiaomi Pad 5 Pro 12,5” -tabletti, joka tulee olemaan yhtiön parhain Android-tabletti. Xiaomi on julkistanut tabletista ensimmäisen kuvan, jossa laite on esillä kokonaisuudessaan. Etuosassa on suuri näyttö ja takaosassa on esillä Xiaomi 12 -sarjasta inspiraationsa saanut kamera-alue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletista ei ole toistaiseksi tarkkoja vuotoja olemassa, mutta 12,4 tuuman näytön odotetaan perustuvan LCD-tekniikkaan ja tehoista vastannee Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri.

Xiaomi Buds 4 Pro

Xiaomi on vahvistanut julkaisevansa myös uudet Xiaomi Buds 4 Pro -kuulokkeet, joissa on panostettu tyylikkyyteen sekä äänenlaatuun. Kuulokkeissa on kerrottu olevan 48 desibelin älykäs melunvaimennus. Kuvissa ja videolla kuulokkeet nähdään kultaisessa väriversiossa, mutta myös muita värejä on mahdollista odottaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ainakin nämä kolme uutuustuotetta Xiaomi tulee esittelemään tämän viikon torstaina, mutta yhtiö saattaa esitellä paljon muitakin laitteita. Kyseessä on toistaiseksi Kiinan markkinoille suunnattu julkaisu, mutta myöhemmin osa tuotteista voidaan nähdä myös globaalisti myynnissä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi