AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Tehokas Mi MIX 2S julkaistaan 27. maaliskuuta

Kiinalainen Xiaomi on paljastanut virallisella Weibo-tilillänsä julkaisevansa huhuissa pyörineen uutuuspuhelimen ensi kuussa 27. maaliskuuta. Kyseessä on viime vuonna julkaistun Xiaomi Mi MIX 2 -puhelimen seuraaja, jonka kerrotaan kantavan nimeä Xiaomi Mi MIX 2S.

Xiaomi Mi MIX 2S tulee olemaan huipputason älypuhelin ja tänään Xiaomi myös vahvisti laitteesta löytyvän markkinoiden tehokkain mobiililaitteille tarkoitettu järjestelmäpiiri, eli Snapdragon 845. Xiaomin julkaisemassa kuvassa on nähtävissä myös puhelimen saamat pisteet suositussa AnTuTu-suorituskykytestissä. Yhteispisteiksi on ilmoitettu 273741 pistettä ja esimerkiksi AnTuTun sivujen mukaan tällä hetkellä tehokkaimman puhelimen titteliä pitää iPhone 8 Plus, jonka vastaava lukema on 217385 pistettä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erinäisten huhujen mukaan Xiaomi Mi MIX 2S tulisi saamaan edeltäjänsä kaltaisen muotoilun ja lähes kokonaan kehyksettömän näytön, jossa olisi epätavallinen 19.5:9-kuvasuhde. Lisäksi puhelimessa uskotaan olevan kaksoiskamera sekä reilusti muistia.

Lähde: Xiaomi (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android