XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Uusi Redmi K50 Gaming Edition julkaistaan 16. helmikuuta – tulossa myös Mercedes-AMG Petronas F1 Team -erikoisversio

Redmi K50 Gaming Edition

Xiaomi on tänään vahvistanut, että yhtiö tulee julkaisemaan kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Redmi K50 Gaming Edition -älypuhelimen ensi viikolla. Tilaisuus järjestetään 16. helmikuuta, eli ensi viikolla. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa tullaanko tilaisuudessa julkaisemaan useampia Redmi K50 -sarjan puhelimia, vai onko julkaisuvuorossa vain Redmi K50 Gaming Edition -puhelin.

Kyseessä pitäisi kuitenkin olla todella mielenkiintoinen uutuuslaite, josta ei tehoja puutu. Xiaomi on julkaissut ensimmäisiä kuvia sekä tietoja tulevasta puhelimesta. Laitteessa on kuvan perusteella tyylikäs sininen viimeistelyt, takaosassa on kolmoiskamera sekä salama. Kyljessä nähdään lukittavat pelipainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on lisäksi vahvistanut laitteessa olevan LPDDR5-RAM-muistia sekä UFS 3.1 -tallennustilaa. Lisäksi Xiaomi on paljastanut panostaneensa jäähdytysjärjestelmään, joka pitää laitteen viileänä raskaassakin käytössä. Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin tuorein Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, joten tehoja laitteesta ei puutu.

Samalla nettiin on ilmestynyt kuvia Redmi K50 Gaming Edition -puhelimen Mercedes-AMG Petronas F1 Team -erikoisversiosta. Aikaisemmin Xiaomi on tehnyt vastaavaa yhteistyötä esimerkiksi sähköpotkulautojen osalta, mutta nyt yhteistyö laajenee myös puhelimiin. Mercedes-versio on kuvien perusteella tyylikkään hopea ja siinä on vihertävät yksityiskohdat sekä Mercedes-logo.

Ensi viikolla on siis luvassa Kiinan markkinoille mielenkiintoisen pelihenkisen puhelimen julkaisu. Vastaavaa puhelinta odotetaan myös Poco-brändin alaisuudessa myyntiin globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi