RedmiYleinen

Xiaomi vahvisti: Uusi Redmi K50 -sarjan huippupuhelin julkaistaan elokuussa

Redmi K40S

Xiaomin tytärbrändi Redmi julkaisee Kiinassa uuden Redmi K50 -sarjan älypuhelimen elokuun aikana, jonka on vahvistanut Redmi-brändin johtaja Lu Weibing. Kyseessä on Redmi K50 Extreme Edition, joka on varustettu Qualcommin uusimmalla Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirillä. Redmi kertonee tarkemman julkaisupäivän lähipäivien aikana.

Kiinalaiseen Weiboo-palveluun ladattu ilmoitus tulevasta Redmi K50 Extreme Edition -puhelimesta. Ilmoituksessa mainitaan Qualcommin Snapgragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri.

Playfuldroid uutisoi pari päivää sitten, että Redmin puhelin nähtiin grafiikkasuorituskykyä testaavassa AnTuTu-suorituskykytestissä mallinumerolla 22081212C. Kokonaistulokseksi testistä puhelin oli saanut 1 120 691 pistettä, eli kyseessä on yksiä testin kärkituloksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi K50 Extreme Edition tulee Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin lisäksi saamaan huhujen mukaan Full HD+ -tasoisen 120 hertsin virkistystaajuudella varustetun näytön, joka käyttää AMOLED-tekniikkaa. LPDDR5 RAM-muistia puhelin saanee 8 tai 12 gigatavua ja tallennustilaa 256 gigatavua. Myös 128 gigatavun tallennustilalla varustettu malli on mahdollinen. Akun kooksi on aiemmissa huhuissa arveltu 5000 milliampeerituntia ja sitä kyettäisiin lataamaan 120 watin teholla.

Pääkamera on tarkkuudeltaan 108 tai 200 megapikseliä. Pääkameran kaverina on 8 megapikselin ultralaajakulma sekä 2 megapikselin makrokamerat. Etukameran tarkkuus on 20 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin toimitetaan markkinoille Android 12 -käyttöjärjestelmällä sekä Xiaomin MIUI 13 -käyttöliittymällä. Redmin elokuun julkaisu kohdistuu Kiinan markkinoille. Euroopassa puhelin voidaan nähdä Xiaomi 12T -mallinimillä.

Lähde: Playfuldroid

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi