SamsungYleinen

Samsungin tulevan Galaxy S23 Ultra -puhelimen mallinumeroita paljastui jo nyt

Samsung Galaxy S22 Ultra.

Korealaisen Samsungin Galaxy S23 -huippuälypuhelimien julkaisuun on tässä vaiheessa aikaa vielä puolisen vuotta, mutta huhuja on alkanut pikkuhiljaa jo tulemaan ja tietoja laitteista paljastumaan.  Nyt vuodon kohteena on Galaxy S23 -sarjan keihäänkärki Galaxy S23 Ultra, josta on paljastunut koodinimi ja mallinumero jonkinlaisen ohjelmistotiedoston kautta.

Tiedosto paljastaa, että Galaxy S23 Ultran koodinimi olisi DM3 ja kyseiselle koodinimelle on annettu mallinumeroksi SM-S918. Muita mallinumeroita tiedostossa on SM-S918BDS, SM-S918U, SM-S918U1 ja SM-S918W. Pricebaba-sivuston mukaan kaikki mallinumerot liittyisivät Galaxy S23 Ultra -älypuhelimeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S23 -sarjan älypuhelinten odotetaan saavan sisuksiinsa toistaiseksi julkaisemattoman Qualcommin Snapdragon -järjestelmäpiirin. Qualcomm järjestää vuotuisen Snapdragon Summit -tapahtuman 15.-17. marraskuuta. Kyseisessä tapahtumassa Qualcomm julkistanee uuden huippuluokan järjestelmäpiirin, joka tunnetaan huhujen mukaan nimellä Snapdragon 8 Gen 2. Samsungin omaa Exynos-järjestelmäpiirä ei tulla mitä todennäköisimmin Galaxy S23 -sarjassa näkemään.

Muita huhuja Galaxy S23 Ultra -älypuhelimen ympärillä on 200 megapikselin pääkamera. Toteutuessaan kyseessä olisi yhtiön ensimmäinen puhelin, jossa on 200 megapikselin kamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pääkameran rinnalle on aiempien huhujen mukaan tulossa 12 megapikselin ultralaajakulmakamera, 10 megapikselin periskooppikamera, joka kykenisi 10 kertaiseen optiseen zoomaukseen ja toinen 10 megapikselin telelinssi, joka yltää 3 kertaiseen zoomiin ja tukee optista kuvanvakautusta.

Akun koko saattaa olla Galaxy S22 Ultran tavoin 5000 milliampeerituntia ja akkua kyettäisiin lataamaan 45 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä huhuihin kannattaa suhtautua vielä varauksella, sillä julkaisuihin on aikaa vielä useampi kuukausi.

Samsungin seuraava julkaisutilaisuus järjestetään 10. elokuuta. Tilaisuudessa esitellään uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 4- ja Galaxy Z Flip 4 -älypuhelimet sekä Galaxy Watch 5 -sarjan älykellot. Lisäksi näemme todennäköisesti uudet langattomat Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeet

Lähde: Pricebaba

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung