XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Uusi Xiaomi Mi 9T -puhelin julkaistaan pian

Xiaomi esitteli vasta helmikuun lopulla yhtiön uusimmat huippupuhelimet, eli Xiaomi Mi 9- ja Mi 9 SE -mallit. Nyt yhtiö on alkanut vihjailemaan virallisissa sosiaalisen median kanavissaan jo uudesta huippupuhelimesta. Xiaomi on vahvistanut viimeisimmässä päivityksessä uuden puhelimen virallisen nimen olevan Xiaomi Mi 9T.

Toistaiseksi Xiaomi ei ole vahvistanut, milloin uutuuspuhelin tullaan esittelemään, mutta kyseessä on globaali julkaisu. Xiaomi Mi 9T -puhelimen odotetaan olevan Kiinassa aikaisemmin tällä viikolla julkaistu Redmi K20 Pro -älypuhelin, joka viittaisi tulossa olevan puhelimen saavan muun muassa näytönlaisen sormenjälkilukijan sekä ylösnousevan etukameran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa odotetaan olevan myös suuri 6,39 tuuman OLED-näyttö, Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri sekä ainakin 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Xiaomi Mi 9T:ssä tullaan lisäksi näkemään suuri 4000 milliampeeritunnin akku ja lasipinnoista koostuva rakenne.

Kiinassa Redmi K20 Pro maksaa halvimmillaan 2499 juania, eli noin 325 euroa. Euroopassa Xiaomi Mi 9T -puhelimen huhutut hinnat ovat 6 +64 gigatavun versiolta 329 euroa sekä 6 + 128 gigatavun versiolta 369 euroa.

Lähde: Xiaomi (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi