SamsungYleinen

Tältä näyttää 11. kesäkuuta julkaistava kamerareikäisellä näytöllä varusteltu Galaxy M40

Samsung tulee julkaisemaan Intian markkinoille pian uuden jäsenen Galaxy M -mallistoon, johon kuuluvat tällä hetkellä Galaxy M10, Galaxy M20 ja Galaxy M30. Tulevan puhelimen mallinimi on luonnollisesti Galaxy M40 ja kyseessä pitäisi olla malliston kehittynein älypuhelin.

Uusi puhelin julkaistaan 11. kesäkuuta Intiassa ja puhelimesta on vuotanut virallisia kuvia sekä Samsung on jo julkaissut vihjailevan sivuston, jossa kerrotaan valikoidusti puhelimen ominaisuuksia. Sivuston mukaan Galaxy M40 -puhelimeen odotetaan Infinity O -näyttöä sekä Snapdragon 6 -sarjan järjestelmäpiiriä. Infinity O -näyttö tarkoittaa näytössä olevaa kamerareikää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista nähdään puhelimessa olevan näyttö, jonka vasemmassa yläkulmassa on kamerareikä. Puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, LED-salama sekä sormenjälkilukija. Huhujen mukaan näytön koko olisi 6,3 tuumaa ja etukameran tarkkuus 16 megapikseliä. Huhujen mukaan puhelimessa saatettaisiin nähdä myös Qualcomm Snapdragon 675 -järjestelmäpiiri sekä 6 gigatavua RAM-muistia.

Samsung on jo vahvistanut julkaisevansa puhelimen 11. kesäkuuta Intiassa. Puhelin tuskin tukee Galaxy M40 -mallinimellä myyntiin Euroopassa, sillä Galaxy M -mallisto on ollut tarjolla ainoastaan Intiassa.

Lähde: Samsung Galaxy M40 -minisivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung