AppleViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Suomalaiset katsovat uuden Apple iPhone SE -puhelimen olevan huti

3. sukupolven Applen iPhone SE.

Tuoreimmassa viikkokysymyksessä kysyimme lukijoilta, onko Applen uusi 3. sukupolven iPhone SE -älypuhelin hitti vai huti. Kyseessä on varsin tuttu älypuhelin, mutta tällä kertaa Apple on päivittänyt järjestelmäpiirin tehokkaammaksi ja tuonut mukaan 5G-yhteydet.

Ääniä kerättiin viikonlopun aikana jälleen kiitettävästi, ja mielipiteet jakautuivat selvästi. Lähes kolme neljäsosaa, eli 73,53 prosenttia vastaajista kertoi uskovansa iPhone SE:n olevan huti. Loput 26,47 prosenttia vastaajista kertoi uutuuspuhelimen olevan kuitenkin hitti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viikkokysymyksen tulokset paljastavat siis SuomiMobiilin lukijoiden katsovan uuden iPhone SE:n olevan huti, eikä se kiinnosta suurinta osaa lukijoista. Apple julkaisi puhelimen viime viikolla ja sen toimitukset alkavat 18. maaliskuuta. Hintaa uutuuslaitteella on Suomessa 64 gigatavun versiossa 529 euroa, 128 gigatavun versiossa 579 euroa sekä 256 gigatavun versiossa 699 euroa.

3. sukupolven Applen iPhone SE.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple koittaa vastata kompaktien puhelimien kysyntään, sillä iPhone SE on varusteltuna 5,5 tuuman näytöllä. Puhelimessa on myös säästettynä perinteinen Touch ID -sormenjälkilukija. Tehoista on vastaamassa Apple A15 Bionic -järjestelmäpiiri, joka takaa tuen 5G-yhteyksille. Apple on laittanut uutuusversioon myös tuoreimman iOS 15.4 -käyttöjärjestelmän, mutta muilta osin suurempia eroavaisuuksia edeltäjämalliin ei ole. iPhone SE:n takaosassa on 12 megapikselin kamera ja etuosassa on 7 megapikselin selfiekamera. Tarkemmin puhelimen ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin taka.

Alapuolelta voi vielä tarkistaa viikkokysymyksen tarkat tulokset.

3. sukupolven Apple iPhone SE – hitti vai huti?

Huti
73.53%
Hitti!
26.47%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple