XiaomiYleinen

Xiaomi Watch 2 Pron kuvat ja tekniset tiedot paljastuivat – varastaa ominaisuuden Samsungilta

Xiaomi Watch 2 Pro

Xiaomi on julkistamassa todennäköisesti pian uuden älykellon, jonka nimi olisi Watch 2 Pro. Kyseessä kerrotaan olevan globaaleille markkinoille suunnattu uutuus, joka tulee Euroopassa myyntiin lokakuussa noin 400 euron hinnalla. Kellon kuvat ja tiedot ovat nyt vuotaneet.

Tulevassa Xiaomi Watch 2 Pro -älykellossa näyttää olevan melko klassinen muotoilu. Kello on pyöreä ja siinä on metallista valmistettu runko. Väriversioita on kaksi, jotka ovat hopea sekä musta. Hopean rinnalla on nahkaranneke ja mustassa on muoviranneke.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Watch 2 Pron kerrotaan saavan 1,43 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, joka tukee Always-on-display-ominaisuutta sekä tuettuna on useita erilaisia kellotauluja. Näytön ympärillä pitäisi olla kierrettävä kehys, jollainen on nähty aikaisemmin Samsungin kelloissa.

Bluetooth-yhteyden ohella Xiaomi on tuomassa kelloon myös LTE-yhteydet. Terveyden seurantaa ajatellen uutuuskelloon on saatu sykesensori, SpO2-mittaus, unen seuranta, kehonkoostumusanalyysi sekä monia urheilutiloja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kovinkaan paljoa muuta kellosta ei ole vielä paljastunut. Julkaisu voisi tapahtua samaan aikaan Xiaomi 13T -sarjan puhelimien kanssa syyskuun lopulla. Huhuissa Xiaomilta on povattu myös Watch S3 -kelloa, joka voisi hyvinkin olla Kiinan markkinoille suunnattu malli nyt vuotaneesta Watch 2 Prosta.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi