XiaomiYleinen

Xiaomi Watch S1 Pro- ja Redmi Watch 3 -älykellot tulivat saataville Suomessa – hinnat 329 ja 99 euroa

Xiaomi Watch S1 ja Redmi Watch 3

Xiaomi on tuonut Suomessa myyntiin valittujen jälleenmyyjien kautta kaksi uutta älykelloa. Kyseessä ovat alkuvuoden aikana globaalisti esitellyt huipputason Xiaomi Watch S1 Pro sekä edullinen Redmi Watch 3.

Xiaomi Watch S1 Pro maksaa Suomessa 329 euroa ja se on saatavilla hopeisena ja mustana. Hopeisessa versiossa on ruskea nahkaranneke ja mustassa on väriin sopiva muoviranneke. Redmi Watch 3 maksaa ainoastaan 99 euroa. Kellosta on myös tarjolla kaksi väriä, jotka ovat musta ja vaalea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmat kellot ovat tilattavissa muun muassa Verkkokauppa.comin valikoimista. Redmi Watch 3 on tarjolla hieman laajemmin muun muassa Telian valikoimista.

Xiaomi Watch S1 Pro

Watch S1 Pro on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja rungon koko on 46 millimetriä. Kellon sivusta löytyy pyöreä navigointikruunu ja toinen rungossa kiinni oleva lähes huomaamaton nappi, jota käytetään kellon ohjelmistossa liikkumiseen. Kello julkaistiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat hopea sekä musta.

Kellon näytön koko on 1.47 tuumaa ja näytön resoluutio on 480 x 480 pikseliä. Näyttö on toteutettu AMOLED-tekniikalla. Näytön maksimikirkkaus yltää 600 nitiin asti. Akun koko kellossa on 500 milliampeerituntia ja sen pitäisi Xiaomin mukaan kestää 14 päivää täydellä latauksella. Akkua ladataan magneettisella latausalustalla ja kello tukee käänteistä langatonta latausta ominaisuutta tukevien puhelimien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Watch S1 Pro -älykellon tehoista vastaa 12 nanometrin järjestelmäpiiri, joka on varustettu virransäästöominaisuuksilla, jotta kello kykenisi edellä mainittuun 14 päivän toiminta-aikaan.

Kello toimitetaan Xiaomin omalla kelloihin suunnatulla MIUI-käyttöjärjestelmällä, joka tukee myös kolmannen osapuolen sovelluksia. Älykellossa on Bluetooth 5.0 -yhteys ja NFC-tuki. Kello mittaa käyttäjän sykettä 24 tuntia vuorokaudessa, jonka lisäksi mukana on SpO2-sensori. Kellossa on unen- ja stressinseuranta. Treenienseurantaan kello tarjoaa yli 100 urheiluvaihtoehtoa. Watch S1 Pro kykenee mittaamaan kävely- ja pyörälenkkejä ilman älypuhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Watch 3

Redmi Watch 3

Redmi Watch 3 tarjoaa 1,75 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, jossa on 60 hertsin virkistystaajuus. Näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan ja siinä on 390 x 450 pikselin tarkkuus sekä 600 nitin kirkkaus. Kellotauluja on tarjolla yli 200 erilaista, joten käyttäjät pystyvät personoimaan laitetta omaan makuunsa.

Painoa kellolla on ainoastaan 37 grammaa. Redmi Watch 3 on myös 5ATM-luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Kellosta on kaksi pääväriä, jotka ovat musta ja valkoinen. Omaa tyyliä pystyy tuomaan paremmin esille eri värisillä vaihdettavilla rannekkeilla.

Xiaomi on luvannut älykellossa olevan yli 120 erilaista urheilutilaa, joista 6 pystytään tunnistamaan automaattisesti. Kello mittaa sykettä, veren happipitoisuutta, unta sekä stressiä.  Redmi Watch tarjoaa myös optisen sykeanturin, kiihtyvyysanturin sekä gyroskoopin. Redmi Watch 3 on saanut myös sisäänrakennetun GPS-yhteyden.

Kelloon on saatu NFC-tuki sekä Bluetooth 5.2. Älykellon yksi ominaisuuksista on myös Bluetooth-puhelut sisäänrakennetun kaiuttimen ansiosta. Xiaomin mukaan älykello on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa.

Akku on kooltaan 289 milliampeerituntia ja sen luvataan kestävän noin 12 päivää.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi