MotorolaYleinen

Motorola Razr 40 Ultra paljastui sertifioinnista – taittuvanäyttöinen uutuus tunnetaan myös nimellä Motorola Razr+ 2023

Tältä näyttänee uusi Razr-puhelin.

Motorola julkisti hiljattain uuden Edge 40 Pro -älypuhelimen, joka tarjoaa huipputason ominaisuuksia alle 900 euron hinnalla. Viime vuonna yhtiöltä nähtiin tauon jälkeen taittuvanäyttöinen Motorola Razr 2022, jolle on odotettavasti tulossa seuraaja lähikuukausina. Nähtävästi puhelin esitellään kahdella eri nimellä.

Tuleva taittuvanäyttöinen puhelin on paljastunut useista sertifiointitietokannoista viime viikkoina, joista on saatu muutamia vahvistuksia tekniikoista. TDRA-sertifikaatista paljastuneen tiedon mukaan puhelimen markkinointinimi olisi ”Motorola Razr 40 Ultra” ja vastaavasti REL-sertifikaatti kertoisi nimen olevan ”Motorola Razr+ 2023”. Kyseessä on täysin sama puhelin, sillä ilmoitetut mallinumerot ovat ”XT2321-3” ja ”XT2321-1”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti tämä tarkoittaa, että Motorola suunnittelee saman puhelimen julkaisemista eri markkina-alueilla eri nimillä. Jos sertifioinneista voidaan jotain päätellä, niin Motorola julkistaa puhelimen globaaleille markkinoille Razr 40 Ultra -mallinimellä ja Razr+ 2023 -mallinimellä Kiinassa ja Kanadassa.

Uudet sertifioinnit eivät paljasta puhelimesta juurikaan mitään uutta. Aikaisemmat tiedot ovat paljastaneet Motorolan tarjoavan puhelimessa 3640 milliampeeritunnin akun sekä 33 watin tehoisen pikalatauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr+ 2023 / Kuva: 91mobiles.com

Aikaisemmat vuotokuvat ovat paljastaneet Motorolan uudistavan erityisesti ulkopuolen näyttöpaneelin, jonka odotetaan olevan selvästi suurempi. Lisäksi vuotokuvissa puhelimesta on nähty mustan väriversion ohella uusi punainen väriversio.

Motorolan on raportoitu julkaisevan Razr+ 2023 -puhelimen ainakin Kiinassa vuoden toisen neljänneksen aikana, eli viimeistään kesäkuussa. Globaalisti puhelinta odotetaan myyntiin Kiinan julkaisun jälkeen.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola