Black FridayXiaomiYleinen

Xiaomilla erikoinen Black Friday -kampanja – Xiaomi Mi 10T- ja Mi 10T Pro -puhelimien ostajille 249 euron imuri kaupan päälle

Siinä missä monet valmistajat sekä jälleenmyyjät laskevat puhelimien hintoja Black Friday -sesongin aikana, niin Xiaomi on ottanut hieman erilaisen lähestymistavan uusien huippupuhelimien kanssa. Xiaomi nimittäin tarjoaa uusien Xiaomi Mi 10T- ja Xiaomi Mi 10T Pro -puhelimien ostajille kaupan päälle imurin, jonka arvo on 249 euroa.

Xiaomin hiljattain julkaiseman Mi 10T -malliston puhelimet ovat järkevällä hinnoittelulla varusteltuja budjettilippulaivoja. Black Fridayn kunniaksi puhelimen ostaja saa mukaansa Mi Handheld vacuum cleaner -varsi-imurin. 249 euron arvoisen imurin saa siis kaupan päälle rajallisen ajan, jos ostaa 549 euron arvoisen Xiaomi Mi 10T -puhelimen tai kalliimman 649 euron arvoisen Xiaomi Mi 10T Pro -puhelimen. Kampanja on saatavilla Elisan, DNA:n, Telian, Gigantin, Powerin, Verkkokauppa.comin, Veikon Koneen sekä Euronicsin verkkokaupoissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet Xiaomi Mi 10T- ja Mi 10T Pro -puhelimet ovat varusteltuna muun muassa 144 hertsin LCD-näyttöpaneelilla, tehokkaalla Snapdragon 865 -järjestelmäpiirillä, 5G-yhteyksillä sekä 5000 milliampeeritunnin akulla. Xiaomi Mi 10T Prossa on myös erittäin tarkka 108 megapikselin pääkamera, kun taasen Mi 10T -perusmallissa on 64 megapikselin pääkamera. Lisätietoja puhelimista voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Löydät Xiaomi Mi 10T -puhelimet myös Hintaseuranta.fi -palvelusta: 

Lähde: Xiaomin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday