Black FridayYleinen

Tässä ovat Verkkokauppa.comin ja Veikon Koneen parhaimmat Black Friday -ennakkotarjoukset

Kävimme jo erillisessä artikkelissa läpi verkko-operaattoreiden Elisan, DNA:n ja Telian parhaimmat Black Friday -ennakkotarjoukset älypuhelimien osalta, ja nyt vuorossa ovat Verkkokauppa.comin sekä Veikon Koneen parhaimmat tarjoukset. Verkkokauppa.com ja Veikon Kone tarjoavat alennuksissa pitkälti samoja tuotteita kuin monet muutkin jälleenmyyjät.

Muutama yksittäinen puhelin erityisesti Verkkokauppa.comin Black Friday -ennakkotarjouksista nousee esille. Muun muassa Motorolan alkuvuodesta myyntiin tuoma taittuvanäyttöinen Motorola Razr -puhelin maksaa 799 euroa, joten hinta on laskenut jopa 400 euroa. Lisäksi POCO F2 Pro -huippupuhelin on tarjolla 399 euron hintaan, ja hinta on laskenut siis 200 euroa. Verkkokauppa.comilla on myös myynnissä Samsung Galaxy S20 FE 4G -älypuhelin 499 euron hintaa (norm. 679€).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Veikon Koneella tarjouksessa on muun muassa iPhone SE 2020 399 euron hintaan. Lisäksi tarjouksessa on Huawein huippuluokan P40 Pro 899 euron hintaan, joten alennusta löytyy 150 euroa.

Alapuolella on vielä listattuna mielestämme parhaimmat Verkkokauppa.comin sekä Veikon Koneen älypuhelintarjoukset. Parhaimmat alennukset ovat vielä erikseen korostettuna.

Verkkokauppa.com

Veikon Kone

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday