Black FridayYleinen

Elisa, DNA ja Telia laittoivat puhelimia Black Friday -ennakkotarjouksiin – tässä parhaimmat poiminnat

Black Friday on vasta 27. marraskuuta, eli muutaman päivän päästä, mutta jo nyt ennen sitä monet jälleenmyyjät ovat ottaneet varaslähdön alennuksiin. Niin sanottu Black Week on siis käynnistynyt kovaa tahtia, ja myös toinen toistaan parempia älypuhelintarjouksia nähdään viikon aikana. Tässä artikkelissa keskitymme tarkastelemaan verkko-operaattoreiden Elisan, DNA:n ja Telian tämän hetken parhaimpia puhelintarjouksia.

Kaikilla kolmella operaattorilla tarjoukset ovat pitkälti identtisiä, vaikka joitakin hintaerojakin on havaittavissa. Silmiinpistäviä tarjouksia on muutamia, joissa on erittäin hyvät alennusprosentit. Esimerkiksi viime vuoden iPhone 11- ja iPhone 11 Pro -puhelimien hintaa on tiputettu 200-300 euroa, ja myös keväällä julkaistun OnePlus 8 Pro -huippupuhelimen voi saada 200 euroa edullisemmin kuin normaalisti. Huippupuhelimista myös Galaxy S20 Ultraa, Galaxy S20 -perusmallia sekä Sonyn Xperia 5 II- ja Xperia 1 II -puhelimia saa erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi huomiota ansaitsevat myös miellyttävät alennukset erityisesti edullisemman hintapisteen 5G-puhelimien kohdalla. Muun maussa täysin uuden Samsung Galaxy A42 5G -puhelimen hinta on vain 249 euroa, joka tarkoittaa 100 euron alennusta. Samaan hintapisteeseen ovat tippuneet myös Xiaomi Mi 10 Lite 5G sekä Motorola Moto G 5G Plus. Operaattorit ovat myös laskeneet Nokia 8.3 5G -puhelimen hinnan 449 euroon.

Alapuolella on vielä listattuna mielestämme parhaimmat operaattoreiden älypuhelintarjoukset. Parhaimmat alennukset ovat vielä erikseen korostettuna.

Elisa

DNA

Telia

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday