XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa maailman ohuin 5G-puhelin? Xiaomi Mi 11 Litestä paljastui uusia tietoja

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomilta on kevään aikana tulossa uusi keskihintaluokan 5G-älypuhelin, joka kantaa Euroopassa nimeä Xiaomi Mi 11 Lite ja Kiinassa samaa puhelinta odotetaan myyntiin Mi CC10 -malliston alaisuudessa. Xiaomi Mi 11 Litesta on kuultu erilaisia vuotoja aikaisemmin, jonka lisäksi puhelimesta on vuotanut kuvia. Tällä kertaa Kiinan televiranomainen Tenaa on listannut puhelimen tietokannassaan paljastaen yksittäisiä mielenkiintoisia tietoja.

Toistaiseksi Tenaa ei ole paljastanut puhelimen kuvia, mutta tiedot paljastavat Xiaomi Mi 11 Liten saavan 6,55 tuuman näyttöpaneelin, 4150 milliampeeritunnin akun sekä Android 11 -käyttöjärjestelmän. Tenaa on ilmoittanut puhelimen mitoiksi 160,53 x 75,72 x 6,81 millimetriä, ja ainakin paksuutta laitteella on hämmästyttävän vähän. Xiaomi Mi 11 Lite saattaakin olla yksi markkinoiden ohuimmista 5G-älypuhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Xiaomi Mi 11 Liten näyttö olisi AMOLED-tekniikkaan perustuva ja siinä olisi Full HD+ -tarkkuus sekä mahdollisesti 120 hertsin virkistystaajuus. Myös akunlatauksen on odotettu tapahtuvan 33 watin pikalaturilla USB-C-liittimen kautta. Huhuissa on mainittu Xiaomin hyödyntävän puhelimessa toistaiseksi julkaisematonta Snapdragon 7 -sarjan 5G-järjestelmäpiiriä. Xiaomi Mi 11 Liten takaosan kameran on odotettu koostuvan 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 5 megapikselin makrokamerasta.

Xiaomi on jo Kiinassa vihjannut puhelimen julkaisusta, mutta mitään tarkkaa päivämäärää ei ole vielä ilmoitettu. Euroopassakin Xiaomi Mi 11 Lite tulee todennäköisesti saataville myöhemmin keväällä noin 400 euron hintapisteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Xiaomi tuntuu parantavan joka osa-alueella. Ensin Redmi Note 10 Pro ja nyt tämä malli. Pidän erittäin suurikokoisista näytöistä mutta en puhelinten painoista jotka nyt 200-250 grammaa. Se on aivan liikaa. Ohuet kevyemmät mallit olisivat tervetulleita. Tuleekohan Xiaomi tänä vuonna maailman suurimmaksi älypuhelinten markkinoilla?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi