MotorolaYleinen

Vuotokuvissa Motorolan tuleva Moto G100 -huippupuhelin – saattaa maksaa vain 400 euroa

Motorola Moto G100

Motorola aloitti jo aikaisemmin tällä viikolla vihjailemaan tulevasta myös Pohjoismaihin saapuvasta Snapdragon 870 -järjestelmäpiiriin perustuvasta puhelimesta. Tietojen mukaan kyseessä on toisinaan huhuissa ollut Moto G100, jonka on tiedetty olevan pitkälti sama laite kuin Kiinassa esitelty Motorola Edge S. Tällä kertaa Motorola Moto G100 -puhelimesta on julkaistu vuotokuvia, joista paljastuu muutama Euroopan markkinoita varten tehty muutos.

Kuvissa Moto G100 -puhelin on esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen sekä sininen. Samat värivaihtoehdot nähtiin myös Kiinassa Motorola Edge S -puhelimesta, mutta Euroopassa valkoinen väri on puhtaamman valkoinen sekä sininen ei ole aivan yhtä kirkas. Muilta osin puhelin on samanlainen, mutta ohjelmistopuolella vasemman kyljen ohjelmoita painike on muutettu ainoastaan Google Assistantin käyttöön. Moto G100:n pääominaisuuksia tulevat olemaan 64 megapikselin pääkamera sekä kameran audiozoomaus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G100 -puhelimen tiedetään saavan 6,7 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri ja mukana on 5G-modeemi. Moto G100:n kohokohtia ovat myös 5000 milliampeeritunnin akku, 64 megapikselin neloiskamera, kaksoisetukamera sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Koska kyseessä on sama puhelin kuin Kiinassa esitelty Motorola Edge S, niin ominaisuuksiin voi tutustua tarkemmin myös aikaisemmasta artikkelistamme.

Kiinassa Motorola on esitellyt puhelimen edullisimmillaan 255 euron hintaan, mutta Euroopassa hinnassa nähdään selvä korotus. Tietojen mukaan Motorola tuo Moto G100:n tarjolle 400-500 euron hintaluokkaan ja julkaisua odotetaan hyvin pian.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Techniknews.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola