XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa pian uusi Redmi Note 11S -älypuhelin – tarjoaa 108 megapikselin kameran

Xiaomin julkaisema kuva Redmi Note 11S -puhelimesta.

Xiaomi on vahvistanut julkaisevansa hyvin pian uuden Redmi Note 11S -älypuhelimen, joka laajentaa Redmi Note 11 -mallistoa jälleen uudella jäsenellä. Toistaiseksi Xiaomi ei ole kovinkaan paljoa puhelimesta kertonut, mutta se julkaistaan aluksi vain Intiassa. Redmi Note 11 -mallistoa on odotettu myyntiin myös globaalisti.

Twitterissä Xiaomi on kertonut Redmi Note 11S -puhelimen olevan tulossa pian ja samalla julkaissut laitteen takaosasta vihjailevan kuvan. Kuvasta nähdään laitteen kamera-alue, joka on pitkälti samanlainen kuin malliston muissa puhelimissa. Kameroita on yhteensä neljä, joiden kaverina on LED-salamavalo. Kameroiden yhteydessä on myös teksti ”108 MP”, joka vahvistaa pääkameran tarkkuuden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa on puhuttu itse asiassa myös kahdesta puhelimesta, jotka olisivat Redmi Note 11S ja Redmi Note 11S Pro. Puhelimien pitäisi erota kameroiden osalta tosistaan, sillä Pro-versiossa olisi 108 megapikselin pääkamera ja perusversiossa 64 megapikselin pääkamera. Puhelimiin on odotettu myös 8 megapikselin ultralaajakulmakameraa, 2 megapikselin makrokameraa sekä 2 megapikselin syvyyskameraa.

Puhelin on aikaisemmin läpäissyt jo FCC-sertifikaatin, josta on saatu hieman lisätietoja. Redmi Note 11S tarjoaa ainakin 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä pitäisi olla tuoreeltaan Android 12, jonka päällä hyrrää Xiaomin hiljattain julkaisema MIUI 13 -käyttöliittymä.

Toistaiseksi Xiaomi ei ole vahvistanut tarkkaa julkaisupäivää, mutta se tapahtunee lähiviikkoina.


Lähde: Twitter (Redmi India)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi