XiaomiYleinen

Xiaomilta tulossa Poco X4- ja Poco X4 NFC -puhelimet – paljastuivat nyt ensimmäistä kertaa

POCO X3 Pro

Xiaomi on julkaisemassa todennäköisesti heti ensi vuoden alussa useita uusia älypuhelimia, joista osa kuuluu myös Poco-tuotemallistoon. Suosituksi nousseet Poco X3- ja Poco X3 NFC -puhelimet tulevat nähtävästi saamaan jatkoa, sillä nyt tuoreet tiedot kertovat Poco X4 -puhelimista.

Poco X3 NFC julkaistiin globaalisti vuosi sitten ja Poco X3 samoihin aikoihin Intian markkinoille. Puhelimet olivat pääosin samanlaisia, mutta myös pieniä eroavaisuuksia oli havaittavissa. Nyt Xiaomi-tiedoistaan tunnettu Xiaomiui on löytänyt ensimmäisiä viittauksia Poco X4- ja Poco X4 NFC -puhelimiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan mallikoodi ”2201116PI” kuuluisi Poco X4 -puhelimelle ja mallikoodi ”2201116PG” vastaavasti Poco X4 NFC -puhelimelle. Odotettavasti Poco X4 -puhelimen odotetaan olevan tarkoitettu ainoastaan Intian markkinoille, kun taasen Poco X4 NFC on tarkoitettu globaaleille markkinoille. Nämä tiedot voidaan lukea myös mallikoodista, jossa viimeinen kirjain ”I” tarkoittaa Intiaan suunnattua laitetta ja ”G” vastaavasti globaalista myyntiin tarkoitettua laitetta.

Nähtävästi Poco X4 ja Poxo X4 NFC ovat hyvin lähellä Xiaomin jo aikaisemmin julkaisemaa Redmi Note 11 Pro -puhelinta. Tieto kannattaa ottaa kuitenkin pienellä varauksella vastaan, sillä Redmi Note 11 Prota on odotettu myös virallisella nimellään myyntiin globaalisti. Alkuvuodesta Xiaomilta voidaan kuitenkin nähdä paljon vastaavia laitteita, joihin Poco X4 -sarjan laitteet saattavat perustua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi puhelimien teknisistä tiedoista ei ole vielä vuotoja.

Lähde: Xiaomiui

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi